Kızlar bakar mısınız acil klomen ovi

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
521
177
18
25
Kızlar merhaba öncelikle inşallah bu mesajımın altı hep güzel haberlerle hep güzel hikayelerle dolar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın…
Şimdi kendime gelirsem de ben bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5. Günü başladım 18 Temmuz da yani 23 Temmuz kontrol günümdü sağ over 16 mm sol over 10 mm olmuştu doktorum bir kutu daha kullanarak ilaca devam edelim dedi 23 Temmuz da ilaca tekrar devam ederek dün ilacımı bitirmiş bulundum kontrolümde sağ overimin 24 mm sol overimin 22 mm olduğu söyledi ovitrelle kullan dedi ( inanılmaz zor buldum iğneyi Ankara da yaşıyorum oturduğum yerden ta Ankara’nın diğer ucunda buldum) dün 16.35 de alır almaz vurundum iğneyi 13 Ağustos da regl günüm benim gibi bu süreçte olan ya da bu iğneyle bu tedaviyle gebe kalan var mı birbirimize destek olalım bu zor süreçte

Merhaba ne durumdasınız bende bu ay ilk defa letu kullanıyorum 3. Günüm 5 gün kullanacağım

Merhaba canım durumun ne oldu ben de 20 agustosta iğne oldum 25 mm idi bakalım yarın catlayıp catlamadıgına gidip bakcam sen test vs yaptın mı

Hayırlısı inşallah canım bidaha denersinkiste mi dönmüştü senin ya da çatlamış mıydı
Valla bilmiyorum canım doktor bana adet olursan 2. Günü gel dedi ben gitmek istemedim moralimi bozmaktan başka bişey değil bu ay kendimi dinlendirecem eşim vardiyaya girecek gündüzleri hep evde olacak o zaman değerlendirmeyi düşünüyorum
Ben işte 23 temmuzda gittiğimde 24 mm biri 26 mm diğeriydi hemen o gün çatlatma iğnesi kullandım ağrım falan oldu iğneden 7 gün sonra test yaptım pozitif iğne etkisi 11. Güm test yaptım pozitif sonrasında tam zamanında da regl oldum

Yaa hayırlısı dediğin gibi ben de eger bu ay olmazsa bi iki ay kendim denicem sonra yeniden umarım gerk kalmaz ..çatlamayı hissettin mi hani yumurta akı kıvamında akıntın geldi mi goğüs hassasiyetşn hic olmadı mı ya da hangi gunler oldu

Canım göğüs hassasiyetim hiç olmadı kasık ağrım oldu hafif hafif iğneyi vurunduğım günden ilk 3 güm falan ağrım oldu kaşık ağrısı dışında bişey hissetmedim ama ayaklarını havada tut otururken falan ayak aktına yastık koy dik tut

İlişki sonrasından mı bahsediosun canım ya da günlük olark mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…