kızlar bakar mısınız? bu yazışmadan ne algıladınız...

oz_duman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
181
3
46
İstanbul
Konuşma bugün başladı

12:11
o: tskler

13:42
ben: :)

13:43
o :taniyamadim sizi ondan)))

13:44
ben:
...... (yer) ve bisiklet diyince ilk uğrak yerimiz ..... bisiklet

13:45
o: cidenmii

ben: evet

o: gelince soyle indirim yapiyim ))))

ben: olur söylerim

13:46
o: resmiiniz yok gorsem tanirdim belki )))
hangi semt x
13:51
ben :
bir kaç hafta önce tek başıma bisiklete binmeye gelmiştim. öyle hatırlarsınız belki
bu hafta tekrar geleceğiz bisiklete binmeye. sitede dolaşırken grubu gördüm. ekleyeyim dedim

13:51
o:
aaaa hatirladimmm

13:52
ben: gerçekten mi:)

13:52
o:vallahi
bakislarimdan sizi unutmak ozrdur )))
zordurrr
sepetli bisiklet vermistim beyazz

13:53
ben: evet :) hafıza kuvvetli

13:54
o:
aynen herkes unutulur siz değil))
soyleyin gelince baska bisiklet verecem unutmayin arkadaslarindan ayri bisiklet

13:56
ben: verdiklerinizin nesi eksikti. hoş geçen seferkinin zinciri atmıştı yolda. benim hatamdan herhalde ama

13:59
o:
yeni bisikletler geldi ama icerde tutuyorum onlar cok iyi icerden verecem sana
o verdigim biraz yipranmis bisikletler yenilere gore ))

14:00
ben: ok. tşk ederim.

14:01
o: hangi gun geleceksin x belki olmam ondan sordum

14:13
ben:
pazar günü olur bi aksilik olmazsa en kötü bir yıpranmış bisiklet daha almış olurum.

14:13
o: sana kiyarmiyim eski ))))bisiklete

14:14
ben: :)

kızlar, bu yazışmayı ona karşı boş olmadığım hoş bir adamla yaptım. ellerimi titreten şeyi doğru mu hiissettim. yorumlarınıza ihtiyacım var :):17:

Son düzenleme:
Hemen bu kadar iltifat güzel söz korkutur beni açık söylym daha sizi pek tanımıyor pek çok kişiye aynı şekilde davranıyor olabilir bence :26:

Siz mi buldunuz onu sosyal paylaşım sitesinden O mu ?

Sosyal paylaşım sitesinde bugün eklemeyi ben yaptım. grubu eklemiştim gerçi. aklımda böyle bir muhabbet etmek yoktu ama :)

site dışında da ben adamı önceden gördüm. Muhabbetimiz hep bisiklet üzerineydi ama. bir kaç hafta önce bisikleti teslim ederken kahve içmeyi teklif etmişti. bende teşekkür edip geri çevirmiştim.

Yanlış mı yapıyorum sizce ?

ben de sonunda ne çıkacak diye bekledim.. hiçbir şey yok bunda. Sen eklemişsin adamı o da hayır dememiş…genelde erkeklerin yaptığı gibi.. ama nasıl güvenebilirsin ki? “Bisiklet” olan ortak noktanızdan başka bir şey bilmiyorsun.

Adalara gidip bisiklet süresim geldi : )))

Şaka bi yana çok iltifat etmiş hoşlanıyor bile olsa biraz abartıya kaçmış.

.Nasıl olsa tekrar gideceğini biliyor.Konuşma imkanınız var yani.çok aceleci davranmış...

adam sana ve bence yazıştığı eklediği her kişiye asılıyor,şimdi adını yazardım burya ama banlanmıyım :ssz:

ben de sonunda ne çıkacak diye bekledim.. hiçbir şey yok bunda. Sen eklemişsin adamı o da hayır dememiş…genelde erkeklerin yaptığı gibi.. ama nasıl güvenebilirsin ki? “Bisiklet” olan ortak noktanızdan başka bir şey bilmiyorsun.

Adamı eklemedim aslında sahibi olduğu grubu eklemiştim. oda teşeşkür etti ve bu konuşma geçti.

aslında dediğiniz gibi birşey yok gibi ama.

Ben erkeklere çok zor güvenirim. hissederim genelde hisleri. herkese böyle davrandığını düşünmüyorum. ama insan oğlu beşer şaşar...

sadece bu yazışmada ufak ta olsa bir asılma var mı ben mi yanlış anlıyorum diye başka gözlerden görmek istedim.
yoksa ilk muhabbette adamın koluna takılacak değilim... sadece merak yanii :)

Sosyal paylaşım sitesinde bugün eklemeyi ben yaptım. grubu eklemiştim gerçi. aklımda böyle bir muhabbet etmek yoktu ama :)

site dışında da ben adamı önceden gördüm. Muhabbetimiz hep bisiklet üzerineydi ama. bir kaç hafta önce bisikleti teslim ederken kahve içmeyi teklif etmişti. bende teşekkür edip geri çevirmiştim.

Yanlış mı yapıyorum sizce ?

Yanlış mı doğru mu görecelidir ama en azından benim mizacıma ters diyebilirim

Tamam sen grubu ekledin de

Nasıl iş mesaja geldi

Bu adam her grubu ekleyenle mesajlaşıyor mu ?

Siz mesaj attıysanız onun karşılık vermesi çok doğal, cevap vermesi sevdiği anlamına gelmez.. Başkası atsa onla da konuşabilirdi.. Erkekler bizim kadar ince düşünmüyor, biz cevap versek umutlanır der geçeriz işimiz yoksa.. Onlara göre beğeni beğenidir koltukları kabarır vs..

Adamı eklemedim aslında sahibi olduğu grubu eklemiştim. oda teşeşkür etti ve bu konuşma geçti.

aslında dediğiniz gibi birşey yok gibi ama.

Ben erkeklere çok zor güvenirim. hissederim genelde hisleri. herkese böyle davrandığını düşünmüyorum. ama insan oğlu beşer şaşar...

sadece bu yazışmada ufak ta olsa bir asılma var mı ben mi yanlış anlıyorum diye başka gözlerden görmek istedim.
yoksa ilk muhabbette adamın koluna takılacak değilim... sadece merak yanii :)

Sadece sana bisiklet ayırırım filan dese ben de normal ufak bir asılma derdim.Ama kıyar mıyım sana filan deyince hohoo noluyoruz dedim içimden açıkçası (: Hakkında hayırlısı olsun tatlım belki de herkese öyle değildir ama erkek işte azıcık düz mantık yaklaşmış ilgsini çokça belli etmiş olabilir :1:

ben bir anda iltifatlara boğan erkeklerden ürkmüşümdür her zaman... bana 5 dakikada 20 kere yazan, kime neler yapmaz diye herhalde...
Şöyle demlene demlene olmalı flört, utangaç utangaç... Bana sorarsanız elbette...

Tatlı heyecanlar bunlar ama aklının köşesinde bulunsun bu dediklerimiz...

Yanlış mı doğru mu görecelidir ama en azından benim mizacıma ters diyebilirim

Tamam sen grubu ekledin de

Nasıl iş mesaja geldi

Bu adam her grubu ekleyenle mesajlaşıyor mu ?

Siz mesaj attıysanız onun karşılık vermesi çok doğal, cevap vermesi sevdiği anlamına gelmez.. Başkası atsa onla da konuşabilirdi.. Erkekler bizim kadar ince düşünmüyor, biz cevap versek umutlanır der geçeriz işimiz yoksa.. Onlara göre beğeni beğenidir koltukları kabarır vs..

olgun biri. sevgi diye bir şey yok...

adam verdiği bisiklete kadar unutmamış.. o yüzden şaşırdım açıkçası.

KK daki hemcinslerimin düşünceleri önemli.yazdıklarınız değerli o yüzden paylaşmak istedim.
yorumun için teşekkürler...

Son düzenleme:
adam bariz asılmış sana...

ha bence hoşmu değil,bu kadar çabuk,bu kadar hızlı asılma hayra alamet deildir..

Sadece sana bisiklet ayırırım filan dese ben de normal ufak bir asılma derdim.Ama kıyar mıyım sana filan deyince hohoo noluyoruz dedim içimden açıkçası (: Hakkında hayırlısı olsun tatlım belki de herkese öyle değildir ama erkek işte azıcık düz mantık yaklaşmış ilgsini çokça belli etmiş olabilir :1:

merak etme aklımın bir köşesine yazdım.

adamın kahve davetini geri çevirmiştim (yüz yüze etmişti)
verdiği bisiklete kadar unutmayınca şaşırdım.
ya ben her lafa atlayan bir tip değilim. Hisslerle alakalı. Olgun biri. herkese öyle davrandığını hissetmiyorum.
ama uzaktan bakacam olaya. bakalım ne olacak :)

en azından indirimli bisiklet kiralayabileceğim bir yer var. hemde yıpranmamış bisikleti...

yorumun için teşekkürler

Yanlış anlamadım di mi? En son gittiğinizde kahve içmeyi teklif etti ve kabul etmediniz. Sonra onun grubunu eklediniz ve o teşekkür edince kendinizi hatırlattınız. Ve akabinde bu yazışma gerçekleşti.

Back
X