kızlar bakar mısınız? bu yazışmadan ne algıladınız...

sizde azıcık oynakmısınız ne..?. ağzımı açtırma istersen..yaptığın konuşmayı yayınlıyosun bide çok buyuk maharet gibi...

oynaklığı nerde gördün çok merak ediyorum.

istediğin gibi aç ağzını o senin kalitesizliğini gösterir.

lütfen sen bu konuda daha yorum yapma. boşuna değerli insanların vaktini çalma konumu işgal etme.

Son düzenleme:
herkesin bir karizması vardır ya ondan etkilendim sanırım. ağır başlı bir tip.

ama denetim altında olacak hisler bunlar şimdilik. :)

bana bu konuşmayı nasıl biri yapar diye sorsan
olgun değil direk abaza derim
olgun biri ''o bakışlar unutulmaz veya kıyamam sana'' diye balıklama asılmaz birine

Son düzenleme:
gülücüklü vs yorumlarla siz açıkça niyetinizi göstermişsiniz,o da karşımdaki kız boş değil nasılsa diyerek asılmanın dibine vurmuş.ben o kişinin tarzını hiç kaliteli bulmadım.Ama karşısında

kendini hatırlatmak için bu kadar çabalayan bir bayanı gören her erkek aynı şeyi yapar mı??bilemem.

valla siz niyetinizi belli etmişsiniz o da balıklama atlamış
ben konuşmaları seviyesiz buldum sanki herkesle o tarz konuşuyomuş gibi geldi bana
keşke siz eklemeseydiniz tekrar gidip bisiklet kiralasaydınız
çok hoşlanıyosanız tekrar teklif edince kabul ederdiniz

Adam aşırı samimiyetsiz ve fırsatçı sende geniş rahat bir tavır sergilemişsin ki ekleyen de sensin ayrıca hatırladım aa ciddimi yani diyaloğunda ona beni unutmadın yani ne güzel demişsin adamın sınırı yok gibi kızı düşürdüm edasında ki bu izlenimi de sen vermişsin biraz daha ilerse konuşma belki ilerledi yavrum çıtırıma doğru gidecek mübarek çok itici ve sinsi erkek tipi.

Bende arkadaşların yorumlarına katılıyorum.Adamın konuşmaları bana itici geldi.Önceden kahve içmeyi teklif etmiş ama sonuçta bir samimiyetiniz yok bu adamla.Konuşmalarıda sanki birkaç senelik arkadaşınız gibi.Size asılmış bu kişi.Yaşının olgunluğunda bir konuşma yapabilirdi sizinle.Size böyle bir kahve teklifi yapan adam eminim başkalarınada yapmıştır ve yapacaktır.

adamın kafasından geçen şu :26:
''aha bi kız buldum kaçırmayayım''

kıyamam falan filan. pat diye dalmış. niye kıyamıyormuş ne yaşamışsınız ki daha.. samimiyetsiz. ve samimiyetsiz erkeklerden kaç

Back
X