Kızlar bakar mısınız ? Gebelik varmı

tuuucee66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
31
12
3
25
Merhaba kızlar bata 3 gün var yumurtlama değerlendirdik 16 gün önceydi sanırım ama 10 gün önce göğüslerim hassaslasmaya basladı ve adet sancısı gibi bir agrı var mide bulantısı yok diğer belirtiler yok. Bugun kaset test yaptım testimi de atıyım adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu gebeler lütfen yazın . Belirsizlikten yoooruldum

Eklentiler

• 1000014714.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000014713.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba canım teslime bakılırsa sana onların pozitif gibi İnşallah vardır testin markası ne ve ben de şüpheleniyorum ve benim de kasık ağrılarım var yani kasık ağrısı gibi değil de hani adet olduğumuz zaman sancılarımız oluyor ya o tarz sancım var ama hafif tabii ki de adet de biraz daha yoğun oluyor ağrılar şu an hafif ağrılarım var ve hani devamlı değil biraz sancım oluyor geçiyor oluyor geçiyor ama testine bakılırsa var gibi duruyor

Pozitif gözüküyor, hayırlı olsun.

Testinizin markası nedir? Kaç dakikada çıktı? Ağrılara aldanmayın. Kızıma hamileyken ful regl ağrısı çektim. Kesin oldum kesin oldum diye diye geçirdim adet günlerini :)

Testinizin markası nedir? Kaç dakikada çıktı? Ağrılara aldanmayın. Kızıma hamileyken ful regl ağrısı çektim. Kesin oldum kesin oldum diye diye geçirdim adet günlerini :)
Artı med kaset test erken olanından da yaptım silik çıktı

Sizde adet olmadan önce belirtiler ne idi acaba
Regl ağrısı çektim o ay her gün hem de. Ve reglime son bir hafta kala ekşi yiyecekler yiyordum sadece. Ama hep ağrım vardı, aniden batardı aniden geçerdi. Regl günümde de yerleşme kanamam oldu

Regl ağrısı çektim o ay her gün hem de. Ve reglime son bir hafta kala ekşi yiyecekler yiyordum sadece. Ama hep ağrım vardı, aniden batardı aniden geçerdi. Regl günümde de yerleşme kanamam oldu
Sanırım ader günümü beklemem lazım biraz daha çok sağolun inşallah buraya yazarım sonucu . İyi günler

Suanda da böyle

Eklentiler

• 1000014715.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 55
Abla bakar mısın beta 1.20 cıktı 2 gün önce adetim yarın sence yükselir mi

Abla bakar mısın beta 1.20 cıktı 2 gün önce adetim yarın sence yükselir mi
Yükselme ihtimali zayıf canım. Geç döllenme olduysa belki ama regl olacak mısın bakalım. Kendini gebeymiş gibi şartlandırırsan da adetin gecikebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…