Merhaba canım teslime bakılırsa sana onların pozitif gibi İnşallah vardır testin markası ne ve ben de şüpheleniyorum ve benim de kasık ağrılarım var yani kasık ağrısı gibi değil de hani adet olduğumuz zaman sancılarımız oluyor ya o tarz sancım var ama hafif tabii ki de adet de biraz daha yoğun oluyor ağrılar şu an hafif ağrılarım var ve hani devamlı değil biraz sancım oluyor geçiyor oluyor geçiyor ama testine bakılırsa var gibi duruyorMerhaba kızlar bata 3 gün var yumurtlama değerlendirdik 16 gün önceydi sanırım ama 10 gün önce göğüslerim hassaslasmaya basladı ve adet sancısı gibi bir agrı var mide bulantısı yok diğer belirtiler yok. Bugun kaset test yaptım testimi de atıyım adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu gebeler lütfen yazın . Belirsizlikten yoooruldum
Pozitif gözüküyor, hayırlı olsun.Merhaba kızlar bata 3 gün var yumurtlama değerlendirdik 16 gün önceydi sanırım ama 10 gün önce göğüslerim hassaslasmaya basladı ve adet sancısı gibi bir agrı var mide bulantısı yok diğer belirtiler yok. Bugun kaset test yaptım testimi de atıyım adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu gebeler lütfen yazın . Belirsizlikten yoooruldum
Artı med kaset test erken olanından da yaptım silik çıktıTestinizin markası nedir? Kaç dakikada çıktı? Ağrılara aldanmayın. Kızıma hamileyken ful regl ağrısı çektim. Kesin oldum kesin oldum diye diye geçirdim adet günlerini :)
İlk 5 dakikada cıktıTestinizin markası nedir? Kaç dakikada çıktı? Ağrılara aldanmayın. Kızıma hamileyken ful regl ağrısı çektim. Kesin oldum kesin oldum diye diye geçirdim adet günlerini :)
Sizde adet olmadan önce belirtiler ne idi acabaTestinizin markası nedir? Kaç dakikada çıktı? Ağrılara aldanmayın. Kızıma hamileyken ful regl ağrısı çektim. Kesin oldum kesin oldum diye diye geçirdim adet günlerini :)
Regl ağrısı çektim o ay her gün hem de. Ve reglime son bir hafta kala ekşi yiyecekler yiyordum sadece. Ama hep ağrım vardı, aniden batardı aniden geçerdi. Regl günümde de yerleşme kanamam olduSizde adet olmadan önce belirtiler ne idi acaba
Sanırım ader günümü beklemem lazım biraz daha çok sağolun inşallah buraya yazarım sonucu . İyi günlerRegl ağrısı çektim o ay her gün hem de. Ve reglime son bir hafta kala ekşi yiyecekler yiyordum sadece. Ama hep ağrım vardı, aniden batardı aniden geçerdi. Regl günümde de yerleşme kanamam oldu
Suanda da böyleRegl ağrısı çektim o ay her gün hem de. Ve reglime son bir hafta kala ekşi yiyecekler yiyordum sadece. Ama hep ağrım vardı, aniden batardı aniden geçerdi. Regl günümde de yerleşme kanamam oldu
Abla bakar mısın beta 1.20 cıktı 2 gün önce adetim yarın sence yükselir miRegl ağrısı çektim o ay her gün hem de. Ve reglime son bir hafta kala ekşi yiyecekler yiyordum sadece. Ama hep ağrım vardı, aniden batardı aniden geçerdi. Regl günümde de yerleşme kanamam oldu
Yükselme ihtimali zayıf canım. Geç döllenme olduysa belki ama regl olacak mısın bakalım. Kendini gebeymiş gibi şartlandırırsan da adetin gecikebilirAbla bakar mısın beta 1.20 cıktı 2 gün önce adetim yarın sence yükselir mi
Adetim bugun normalde bakalım inşallah olmam haber veririmYükselme ihtimali zayıf canım. Geç döllenme olduysa belki ama regl olacak mısın bakalım. Kendini gebeymiş gibi şartlandırırsan da adetin gecikebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?