Kızlar bakar mısınız ilk defa yapıyorum..

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
13
Kızlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ve 9. Günüm yani adetin 1. Gününden sayarak 9 işte pek bir bilgim yok ama sonuç bu günde bir kere yapicam şimdilik 4 tane aldım sizce yakın gibi mi??

Son düzenleme:
Canim 4 adet testin yeterli olacagini sanmiyorum bence gunde 2 defa yapman lazim ve en az 4-5 gun takip etmen gerekir koyulugu, koyuluktan sonra da catlamayi kontrol etmek icin siliklestigini...

Canim 4 adet testin yeterli olacagini sanmiyorum bence gunde 2 defa yapman lazim ve en az 4-5 gun takip etmen gerekir koyulugu, koyuluktan sonra da catlamayi kontrol etmek icin siliklestigini...
Canım ben kullanmayı zaten bilmiyorum anlamıyorum yani sadece ikinci belirdi http://i.hizliresim.com/0lmlr8.jpg bak burda 9. Günüm sanırım 15 ine olur diye dusunuyorum merakimdan aldım zaten iki günde bir yapıyoruz en azindan yumurtlamaya yakın olduğunu gördüm :)

Canım ben kullanmayı zaten bilmiyorum anlamıyorum yani sadece ikinci belirdi http://i.hizliresim.com/0lmlr8.jpg bak burda 9. Günüm sanırım 15 ine olur diye dusunuyorum merakimdan aldım zaten iki günde bir yapıyoruz en azindan yumurtlamaya yakın olduğunu gördüm :)
Emin olmak istersen epey para yatirman gerekir bu testlere:) benim herzaman silik cikiyor mesela, sadece yumurtadigim gun ayni koyuluktaydi onun disinda hep silik

Resmi var mı canım hepsinin keşke cekseydin gün olarak hepsini birden

Yani bu sekilde olacak.
Birkac güne olabilir sizinki de ama o iş 4 testle olacak şey değil internetten 30 tl ye 50 adet siparis ver gelsin

Eklentiler

• IMG-20161111-WA0007.webp
    IMG-20161111-WA0007.webp
    3 KB · Görüntüleme: 57
Bende bu ay kullandim ovu testi bence daha var strese sokma kendini adetlerin duzenliyse adetten 14 gun sonra catlar ha oynama olur ya bigun once ya bi iki gun sonra bende erken basladim basladigim gunden beri ayni seninki gibi cikti yarin koyulasir diodm ama hep ayniydi strese girdim ama tam 14. Gun yumurtladim dun yaptim bende tam tarihinde yani sen erken baslamissn elinde 4 tane olsa bile yeterli senin yerinde olsaydim once kendim hesaplardim 2 tanesi belirledigim gunden once yapardim eger koyuysa tamamdir elinde az var diyede gerisini getirmene gerek yok cunku koyuluktan sonra ztn siliklesio bi iki gune bende testlerimi sana atarim simdi

Back
X