- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
- 13
- Konu Sahibi Ksmdaskbskdr
-
Mrb. Bugün yaptı isen bugün de ilişki olsun .yarin sabah erkenden kalk tekrar testi yap gene böyle ise tekrar ilişkiBir bilgisi olan yok mu?
Yarına kadar tam netlesince o gün ve diğer gün yap bi yerde okumuştumMrb. Bugün yaptı isen bugün de ilişki olsun .yarin sabah erkenden kalk tekrar testi yap gene böyle ise tekrar ilişki
İkisininde tam koyu olması gerekli diyorlarYarına kadar tam netlesince o gün ve diğer gün yap bi yerde okumuştum
Yumurtla ma dan önce ve sonra iyi misYarına kadar tam netlesince o gün ve diğer gün yap bi yerde okumuştum
Yaaa inşallah 2 3 güne koyulaşırHenüZ negatif. İkisinin de tam koyu olması gerekli
Canım ben kullanmayı zaten bilmiyorum anlamıyorum yani sadece ikinci belirdi http://i.hizliresim.com/0lmlr8.jpg bak burda 9. Günüm sanırım 15 ine olur diye dusunuyorum merakimdan aldım zaten iki günde bir yapıyoruz en azindan yumurtlamaya yakın olduğunu gördüm :)Canim 4 adet testin yeterli olacagini sanmiyorum bence gunde 2 defa yapman lazim ve en az 4-5 gun takip etmen gerekir koyulugu, koyuluktan sonra da catlamayi kontrol etmek icin siliklestigini...
Emin olmak istersen epey para yatirman gerekir bu testlere:) benim herzaman silik cikiyor mesela, sadece yumurtadigim gun ayni koyuluktaydi onun disinda hep silikCanım ben kullanmayı zaten bilmiyorum anlamıyorum yani sadece ikinci belirdi http://i.hizliresim.com/0lmlr8.jpg bak burda 9. Günüm sanırım 15 ine olur diye dusunuyorum merakimdan aldım zaten iki günde bir yapıyoruz en azindan yumurtlamaya yakın olduğunu gördüm :)
Resmi var mı canım hepsinin keşke cekseydin gün olarak hepsini birdenEmin olmak istersen epey para yatirman gerekir bu testlere:) benim herzaman silik cikiyor mesela, sadece yumurtadigim gun ayni koyuluktaydi onun disinda hep silik
Resmi var mı canım hepsinin keşke cekseydin gün olarak hepsini birden
Ben merakimdan aldım canım bende öyle dusunuyorum 3 güne olur gibi inşallah :)Yani bu sekilde olacak.
Birkac güne olabilir sizinki de ama o iş 4 testle olacak şey değil internetten 30 tl ye 50 adet siparis ver gelsin
Birde canım saat kacta yaptın testleri ne zaman yaniYani bu sekilde olacak.
Birkac güne olabilir sizinki de ama o iş 4 testle olacak şey değil internetten 30 tl ye 50 adet siparis ver gelsin
Birde canım saat kacta yaptın testleri ne zaman yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?