Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyy inşallah idrar negatıf dio ama kan pozıtıftır ınsallah... aa evet benımde var sabahları uyandıgımda cok aç oluyorumm hep.. gazın veya kasık agrıların varmıydı peki
Est. Cnm :)) gazım vardı kasıklarımda sanki damarlar kopacak gibi oluyodu :) benimde geçen hafta negatifti idrar o yüzden bu belirtileri hep adet olucam diye düşündüm bu hafta pozitif çokınca şok oldum hayırlısı bakalım inşallah bebiş bırakmaz beni
Est. Cnm :)) gazım vardı kasıklarımda sanki damarlar kopacak gibi oluyodu :) benimde geçen hafta negatifti idrar o yüzden bu belirtileri hep adet olucam diye düşündüm bu hafta pozitif çokınca şok oldum hayırlısı bakalım inşallah bebiş bırakmaz beni
pazar günü 50 çıkmıştı dün verdiğimde 154 çıktı çok yeni daha Ben sürekli 2 günde bir çağırıp test yapacak ve beni takip edecek diye düşündüm ama yükseliş iyi normal bir gebelik gibi görünüyor 4 ünden sonra gel o zamana kadar değerlerinde istenilen şekilde yükselmiş olur ultrasonda görebiliriz dedi :) Bayramdan sonra gidicem canım
geçen cuma günü gittim canım 400 e yükselmiş ama kaş haftalık olduğunu söylemedi geç döllenmeden dolayı bu perşembe muhtemelen kese oluşur dedi heycanla perşembeyi bekliyoruz :) hayırlısı bakalım