Kızlar bakar mısınız lütfen... Hamilemiyim???

ayyy inşallah idrar negatıf dio ama kan pozıtıftır ınsallah... aa evet benımde var sabahları uyandıgımda cok aç oluyorumm hep.. gazın veya kasık agrıların varmıydı peki :D :D

ne meraklıyım ama :D

Est. Cnm :)) gazım vardı kasıklarımda sanki damarlar kopacak gibi oluyodu :) benimde geçen hafta negatifti idrar o yüzden bu belirtileri hep adet olucam diye düşündüm bu hafta pozitif çokınca şok oldum hayırlısı bakalım inşallah bebiş bırakmaz benio_O

i
Est. Cnm :)) gazım vardı kasıklarımda sanki damarlar kopacak gibi oluyodu :) benimde geçen hafta negatifti idrar o yüzden bu belirtileri hep adet olucam diye düşündüm bu hafta pozitif çokınca şok oldum hayırlısı bakalım inşallah bebiş bırakmaz benio_O

inşallah canımmm.. sevindim adına ... şuan ne kadarlık bılıomusun ?

pazar günü 50 çıkmıştı dün verdiğimde 154 çıktı çok yeni daha :nazar: Ben sürekli 2 günde bir çağırıp test yapacak ve beni takip edecek diye düşündüm ama yükseliş iyi normal bir gebelik gibi görünüyor 4 ünden sonra gel o zamana kadar değerlerinde istenilen şekilde yükselmiş olur ultrasonda görebiliriz dedi :) Bayramdan sonra gidicem canım

Canım çok ii maşallah benim değerler ii gibi ozaman canım bende yarın gidicem bakalım hayırlısı:)

geçen cuma günü gittim canım 400 e yükselmiş ama kaş haftalık olduğunu söylemedi geç döllenmeden dolayı bu perşembe muhtemelen kese oluşur dedi heycanla perşembeyi bekliyoruz :) hayırlısı bakalım

Back
X