Kızlar bakar mısınız lütfen (test)

Çooook erken değil mi?
Öyle ama yumurtlamadan eminim. Takip ediyorum ovülasyon testiyle normalde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor. Gögüs hassasiyeti olunca bi test yapayım dedim sabah yaptığım daha belirgin çıktı test bozuktur dedim. Akşam yaptım bunu ilk idrar olmadığı halde yine çizgi çıkınca umutlandım

İnşallah vardır, hayırlısı olsun. Ama daha çok erken. Keseyi göreceğiniz zaman gelene kadar devamlı test yapmak ya da kan vermek, sağlıklı mı kimyasal mı vs stresine girmek sizi yıpratır. Onun için söylüyorum sadece.

İnşaAllah canım teşekkür ederim nasip çok da yıpranmam çünkü Ağustos’ta tüp bebek olacak o sebeple bu ay ilk kez kafam rahatladı cevap verdiğin ve düşündüğün için ayrıca teşekkür ederim canım

Ay inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelmiştir

Eki Görüntüle 3087989 kızlar reglime 9 gün var yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti. Sizce gebelik var mıdır? Çizgi hemen çıktı
Bence ilk idrarla testi tekrarla emin olmak açısından var gibi görünüyor ama muhtemelen cook yeni bebisin kan tahlili verirsen beta hcg yüksek çıkmaz 30 50 arası çıkar yarin sabah ilk idrarla deneyin derim ben tekrardan. Sağlıkla al kucağına insallah

İnşaAllah canım birkaç gün geçsin ancak netleşir çift çizgiyi net göreyim İnşaAllah öyle
kan veririm cevap için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…