- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.648
- 83
- 35
- Konu Sahibi mavibirmasal
-
Öyle ama yumurtlamadan eminim. Takip ediyorum ovülasyon testiyle normalde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor. Gögüs hassasiyeti olunca bi test yapayım dedim sabah yaptığım daha belirgin çıktı test bozuktur dedim. Akşam yaptım bunu ilk idrar olmadığı halde yine çizgi çıkınca umutlandımÇooook erken değil mi?
İnşallah vardır, hayırlısı olsun. Ama daha çok erken. Keseyi göreceğiniz zaman gelene kadar devamlı test yapmak ya da kan vermek, sağlıklı mı kimyasal mı vs stresine girmek sizi yıpratır. Onun için söylüyorum sadece.Öyle ama yumurtlamadan eminim. Takip ediyorum ovülasyon testiyle normalde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor. Gögüs hassasiyeti olunca bi test yapayım dedim sabah yaptığım daha belirgin çıktı test bozuktur dedim. Akşam yaptım bunu ilk idrar olmadığı halde yine çizgi çıkınca umutlandım
İnşaAllah canım teşekkür ederimİnşallah vardır, hayırlısı olsun. Ama daha çok erken. Keseyi göreceğiniz zaman gelene kadar devamlı test yapmak ya da kan vermek, sağlıklı mı kimyasal mı vs stresine girmek sizi yıpratır. Onun için söylüyorum sadece.
Ay inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelmiştirİnşaAllah canım teşekkür ederimnasip çok da yıpranmam çünkü Ağustos’ta tüp bebek olacak o sebeple bu ay ilk kez kafam rahatladı cevap verdiğin ve düşündüğün için ayrıca teşekkür ederim canım
İnşaAllah kuzumAy inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelmiştir
Var bir tane Allah bağışlarsa, 13 aylıkİnşaAllah kuzumsenin var mı çocuğun bebek düşünüyor musun ben de sana dua edeyim
Ya var bence resmi büyümeden bile gördümEki Görüntüle 3087989 kızlar reglime 9 gün var yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti. Sizce gebelik var mıdır? Çizgi hemen çıktı
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim cevap içinYa var bence resmi büyümeden bile gördüm
MaşaAllah kuzum Allah bağışlasın. Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürleri olsun İnşaAllahVar bir tane Allah bağışlarsa, 13 aylıksağolasın
Amin inşallah çok sağolMaşaAllah kuzum Allah bağışlasın. Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürleri olsun İnşaAllah
Bence ilk idrarla testi tekrarla emin olmak açısından var gibi görünüyor ama muhtemelen cook yeni bebisin kan tahlili verirsen beta hcg yüksek çıkmaz 30 50 arası çıkar yarin sabah ilk idrarla deneyin derim ben tekrardan. Sağlıkla al kucağına insallahEki Görüntüle 3087989 kızlar reglime 9 gün var yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti. Sizce gebelik var mıdır? Çizgi hemen çıktı
testte net iki çizgi görmeden kan vermem hep hüsran oldu şimdiye kadarAmin inşallah çok sağolkan verirsen yaz mutlaka sonucu.
kan veririm cevap için teşekkür ederimBence ilk idrarla testi tekrarla emin olmak açısından var gibi görünüyor ama muhtemelen cook yeni bebisin kan tahlili verirsen beta hcg yüksek çıkmaz 30 50 arası çıkar yarin sabah ilk idrarla deneyin derim ben tekrardan. Sağlıkla al kucağına insallah
Bizede haber ver güzel haberle gel insallahİnşaAllah canım birkaç gün geçsin ancak netleşir çift çizgiyi net göreyim İnşaAllah öyle
kan veririm cevap için teşekkür ederim
canım uçarak gelirim vallaBizede haber ver güzel haberle gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?