Yanılma payı yoktur sanmıyorum olsa kanda çıkar zaten1 sefer tek oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanılma payı yoktur sanmıyorum olsa kanda çıkar zaten1 sefer tek oldum
Nasil yani iliskiden 2 ay sonra demissin yanlis mi yazdin acaba.2 ay boyunca hamilelik olsa en ufak da olsa belirti verirdi.adet gecikmesi en basta.arkadasinda dedigi gibi 2 ay boyunca hic adet olmadin miCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence
Son adet tarihin ne zamandi1 sefer tek
Canim kan testinde yanilma payi cok düsük ihtimal.iliskiden 12 gün sonra kanda görünüyor hamilelik tabi geç döllenme vs.degilse.2 ay boyunca regl olmadınız mı?
Oooo 16 gün geçmis ama adet gününden.geç döllenme olsa bile simdiye kadar cikardi sanki ya.kan tahlilini ne zaman yaptilar.1 Ocak ta oldum 6 gün sürdü dünde kan testi yaptım negtaif çıktı
Pardon dün yaptim kan tahlilini yazmissin simdi gordümOooo 16 gün geçmis ama adet gününden.geç döllenme olsa bile simdiye kadar cikardi sanki ya.kan tahlilini ne zaman yaptilar.
Dün yapıldıOooo 16 gün geçmis ama adet gününden.geç döllenme olsa bile simdiye kadar cikardi sanki ya.kan tahlilini ne zaman yaptilar.
Son ilişki tarihi 28 Kasım ,2021Pardon dün yaptim kan tahlilini yazmissin simdi gordüm
Anladim canim.bi ihtimal geç döllenmede olabilir olmaya da bilir ilk defa karsilastim boyle durumla ne desem seni yaniltmis olurum.ama kan degerin kac cikti.bence bi kadin dogum doktoruna git istersen belki adet duzensizligi de olmus olabilir.Dün yapıldı
Yok canim bence mumkun degil gibi cidden 2 ay gecmis.adet duzensizligi var sanirim bi doktora git istersen.Son ilişki tarihi 28 Kasım ,2021
Aynen mümkünsüz, olsa çoktan çıkardı, hayırlısı olsunYok canim bence mumkun degil gibi cidden 2 ay gecmis.adet duzensizligi var sanirim bi doktora git istersen.
HamilesinBat 23 ocak adetime 6 gün var.aksam yaptim bu testi.sabah ilk idrarla teklarlicam
Saol canim ama korkular basladi iste insaallah bir hafta sonra daha guzel daha net haberler veririm.Rabbim isteyen herkese ve bana saglikli hayirli evlat nasip etsin.Inssallah hayirli haberler verebilirim haftaya simdilik korkulu günlerdeyim.feraha cikarsin Rabbim.Hamilesin
Amin inşallah. Ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyin. Hamileliklerin bir kısmı adet geçmeden sonlandığı için günü geçmeden test yapmayın diyorlar. Benim adetim 15 gün geçtikten sonra oldu, gebeliğim kimyasala döndü. Bunu üç kez yaşadığım için artık silik cizgi görürsem pek te ciddiye almam.Saol canim ama korkular basladi iste insaallah bir hafta sonra daha guzel daha net haberler veririm.Rabbim isteyen herkese ve bana saglikli hayirli evlat nasip etsin.Inssallah hayirli haberler verebilirim haftaya simdilik korkulu günlerdeyim.feraha cikarsin Rabbim.
Insallah güzel haberler alirsin canim.ve Buda erken test yapmanin zararlarindan biri stresse sokmak.bende kendime soz verdim günüm gecmeden kesinlikle kulanmayacam bir ara kendimi test bagimlisi yapmistimBenim sonuclar cikti kizlar.pazartesi hcg 2ydi bugun anca 3 olmus.kaset testleri doktora gostermistim evet pozitif gorunuyor demisti kan almadan az once doktor aradi negatif gelmis kan sonucun ama haftaya gel adet gunun gecince tekrarliyalim dedi.hemsire bi arkadasim var ona da gosterdim kaset testi kesinlikle var ama gunun gecmedigi icin 2 kati yukselmemis gunun gectikten sonra 2 kati artis olacak dedi.basta cok korkmustum dis gebelik ya da kimyasal falan die ama adet gunu gecmeden 2 kati artis olmazmis bilginiz olsun arkadaslar ben ettim bi esseklik siz etmeyin simdi surunuyorum resmen.adet gunu gecince kan verin siz siz olun.ayrica erken gebelim testlerine da asla guvenmeyin kaset testler erken gebelik testinden daha guvenli bu da benim tecrubem.bekliycem carsambaya kadar gunler gecer mi bilmeem![]()
Amin canim insallah isteyen herkese hayirlisini versin RabbimAynen canim ben o haldeydim bugun oglene kadar ama artik söz verdim carsambaya kadar test falan yok.Insallah güzel haberler alirsin canim.ve Buda erken test yapmanin zararlarindan biri stresse sokmak.bende kendime soz verdim günüm gecmeden kesinlikle kulanmayacam bir ara kendimi test bagimlisi yapmistim![]()
Amin canim.cok dogru soylemissin kalp atisini duyana kadar hatta ilk 3 ayi atlatana kadar kendimi kaptirmicama soz verdimAmin inşallah. Ama sonuç ne olursa olsun üzülmeyin. Hamileliklerin bir kısmı adet geçmeden sonlandığı için günü geçmeden test yapmayın diyorlar. Benim adetim 15 gün geçtikten sonra oldu, gebeliğim kimyasala döndü. Bunu üç kez yaşadığım için artık silik cizgi görürsem pek te ciddiye almam.
Benim için hamilelik haberi bebeğin kalp atışını duyacak seviyeye gelmektir artık. En azından kesesini görürsem hamileyim diyebilirim.
Herşey nasip. Sağlıklıysa gelecek, sagliksizsa vücudun seni engelli bir bebekten uzak tutacak. Kısmet.insallah sağlıklı ve güçlü bir bebistir. Herşeyin hayırlısı hepimiz için.