Kızlar Bakar mısınız

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Konuyu kuzen için açıyoruz kızlar kendisi burçlara aşırı inanır ve eş adayı ikizler kendi yengeç burcu.

Soru net: ikizler yengeç evliliği nasıl olur sizce ?

Uyuşmuyorsa evlenmeyecek miymiş?
Kuzeninize söyleyin evlilik için burç dışındaki kriterleri gözden geçirirse daha mantıklı bir iş yapmış olur.

ben yengecim eşim ikizler bu kadar olur :) ben yengecin özelliklerini taşırım eşim de ikizlerin. artısıyla eksisiyle ben anlatayım.

yengecin duygusal ve kırılgan yapısını bazen algılayamıyor ikizler burcu. odun diyim yani. kırdığının farkına varmıyor belki biz de çabuk kırılıyoruz bilmiyorum :) eğlence yapıları uyar. ikizler burcu sorumluluk sahibidir, yengeç de evcimen olunca ev ve geçim konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. genel anlamda inişli çıkışlı ama sevgi ve saygı varsa yürütülebilir bi ilişki. tabi bunlara çok da inanmadan önyargı oluşturmadan tanısın eş adayını.

google---> ikizler ve yengeç burcu uyumu.

ama yine de söyleyeyim ben kendim ikizler burcuyum ve yengeçle ilişki kursam zorlanırım. o ne a desen alınır b desen küser. bana göre heyecansız olur.

yine de burçlara bakarak sevgili yapmak pek sağlıklı bir davranış değil.

ama yine de söyleyeyim ben kendim ikizler burcuyum ve yengeçle ilişki kursam zorlanırım. o ne a desen alınır b desen küser. bana göre heyecansız olur.

Doğru haklınız bn kendim oğlak eşim yengeç çok alıngan ama genel olarak iyiyiz

ben yengecim eşim ikizler bu kadar olur :) ben yengecin özelliklerini taşırım eşim de ikizlerin. artısıyla eksisiyle ben anlatayım.

yengecin duygusal ve kırılgan yapısını bazen algılayamıyor ikizler burcu. odun diyim yani. kırdığının farkına varmıyor belki biz de çabuk kırılıyoruz bilmiyorum :) eğlence yapıları uyar. ikizler burcu sorumluluk sahibidir, yengeç de evcimen olunca ev ve geçim konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. genel anlamda inişli çıkışlı ama sevgi ve saygı varsa yürütülebilir bi ilişki. tabi bunlara çok da inanmadan önyargı oluşturmadan tanısın eş adayını.
Evet kardeşim de ikizler yengem yengeç kardeşim çok patavatsızca dan dan söyler her şeyi

Al benden de o kadar ikizler burcuyum oğlumla benzer sorunu yaşıyoruz 4 .5 yaşında olmasına rağmen pek küser :) :)

Back
X