Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi canım inşallah vardır kaç dk da çıktı
İlk beş dakikada canim zaten testte de 5 dk bekleyin diyorduVar gibi canım inşallah vardır kaç dk da çıktı
SILIK CIKMIS CANIMMM INSALAH VARDIR
Daha yeniyse ondan belirgin değildir canım kan versene için rahat etsin ben geçen yaptım bariz negatif di sende var gibiİlk beş dakikada canim zaten testte de 5 dk bekleyin diyordu
Insallah hayırlısı
Bana da var gibi geldi ama emin olamadım kızımda hemen kopkoyu çizgi olmustu
Vereyim canim yarin o zaman haklisinDaha yeniyse ondan belirgin değildir canım kan versene için rahat etsin ben geçen yaptım bariz negatif di sende var gibi
Insallah canimSILIK CIKMIS CANIMMM INSALAH VARDIR
adetıne kac gun var canım? belkı ondan oyle cıkmıstırInsallah canim
Size de silik geliyor değil mi
2 3 gün var canimadetıne kac gun var canım? belkı ondan oyle cıkmıstır
ondan belkıde sılık cıkmıstır yarın tekrar yap ınsallaahh bebısın senınledır2 3 gün var canim
Sabah bir test daha yapayik diyorumBence var ama bikaç gün daha beklemek gerek
Insallah canimondan belkıde sılık cıkmıstır yarın tekrar yap ınsallaahh bebısın senınledır
Var gibi. Daha çok erkense ondan silik çıkmıştır
Adetim birkac gün varVar gibi. Daha çok erkense ondan silik çıkmıştır
Yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı bakın. Adetinize bi kaç gün varsa bu kadar silik çıkması normal. Ben gördüm yaniAdetim birkac gün var
Benim adetim düzensiz değil de biraz saçma
O yüzden hangi gün kabul edecegimi bilmiyorum
Yarin sabah yapacagim tekrar bakalım o daha belli olacak mi ?Yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı bakın. Adetinize bi kaç gün varsa bu kadar silik çıkması normal. Ben gördüm yani