Göğüs ağrısı var çok fazla arada bir de adet olacakmış gibi his var kasıklarımda olcam diye yapmadım. Negatifi görmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs ağrısı var çok fazla arada bir de adet olacakmış gibi his var kasıklarımda olcam diye yapmadım. Negatifi görmek istemiyorum
Ayy çok iyi hayırlısı olsun canımCanim 2 gün gecikmemin dün sonradan çıkmıştı bugün yine yaptım başka marka ilk dk böyle çıktı ben soktayim
Bende 1 gün önce yapmıştım negatif çıktı şimdi 4 gün gecikti ama stresten olabilir adet belirtilerim var çünkü en şiddetleri de göğüs ağrısı canımAyy çok iyi hayırlısı olsun canımBende 2 gün var adetime bugün test yaptım negatif
geç döllenmedir belki diye kendimi avutuyorum
kan vericek misin canım o zaman anlaşılır tamamen benim bu ay yumurtlama günüm geç oldu 17.gün oldu bekliyorum inşallah gelme kırmızılarBende 1 gün önce yapmıştım negatif çıktı şimdi 4 gün gecikti ama stresten olabilir adet belirtilerim var çünkü en şiddetleri de göğüs ağrısı canım
Vermedim canım ben geç adet oluyorum zaten döngüm 39 du tahmini şimdi 43 gün oldu tık yokkan vericek misin canım o zaman anlaşılır tamamen benim bu ay yumurtlama günüm geç oldu 17.gün oldu bekliyorum inşallah gelme kırmızılar
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahVermedim canım ben geç adet oluyorum zaten döngüm 39 du tahmini şimdi 43 gün oldu tık yok
Amin canim hepimiz için inşallah.Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Canım test yaptın mı nedir son durum merak ettimAmin canim hepimiz için inşallah.
1 hafta gecikmeli hasta oldum malesef canım.Canım test yaptın mı nedir son durum merak ettim
O kadar belirti hissediyoruz ki bazen psikolojik mi dehilmi haliyle test yapmakdan alamıyoruz kendimiziİnan ki gözlerimi kendimden ötürü dürbün mü desem mikroskop mu desem öyle kullanıyorum artık suan yok gibi ama sakin ol belki vardır süpriz olacakkırmızıya kadar ümit var. Benimde daha günüme var ama negatif valla bak 7 aydır test kolik oldum hiç iyi değil ama durmuyoruz. Bugün annanem dedi hatta biz günümüz geçmeden bilemezdik anlamazdık bile diye. Haklı. İnsan çok kasılıyor malesef. Yok parmak testi yok şu testi o bu şu
ne zaman kafada başka şeyler olur o zaman gelir. Ama Rabbim büyük. Hakkımızda hayırlısı
![]()
İnşallah vardır kuzumO kadar belirti hissediyoruz ki bazen psikolojik mi dehilmi haliyle test yapmakdan alamıyoruz kendimizibenimde adetten 9 gün öncesi kahverengi 1 gün süren lekelenme oldu adetime 3 gün kala yani bugün beyaz akıntı oldu bakarsan hepsi belirti ama işte test yapmayı hem çok istiyorum hemde cesaretim hiç yok
![]()
Merhaba canım gebelik olsaydı pozitif görünürdü . İnş en yakın zamanda iki çizgi görürsünBenim bat yarın düzensiz adet gören biriyim geçen ay doktora gittim sadece hormon testine bakıldı ve sorun yok dendi bir kaç aydır döngüm 39 gün. Adet belirtim yok bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı. Sorum şu adetten 1 gün önce yapilan testte gebelik olsaydı kesin çıkar miydi? Yoksa pozitif olma ihtimali var da ben mi erken test yaptım bilgisi olan var mi acaba?
Maalesef adet oldumİnşallah vardır kuzumevet bazen vücudumuz oynuyor bizle.
Bir dahaki aya inşallah olur canını hiç sıkma olur muMaalesef adet oldum![]()
Doktora gidip tahlillerimizi yaptırdık eğer tahlil de bı yanlışlık yoksa eşimde sıkıntı görünüyo ama inşallah testler yanlıştırBir dahaki aya inşallah olur canını hiç sıkma olur mu![]()
Bence uygun yollu bi tedavi doğal yol vs vardır kuzum. Benim eşim ilaç kullanıyor nöroloji sebeplerden ben burda çörek otu tarifi gördüm ona da kullandırdım artı doktor takviye verdi. Tabi bunlar vesile Rabbim istedi anca öyle oldu. Bence sizinde olurDoktora gidip tahlillerimizi yaptırdık eğer tahlil de bı yanlışlık yoksa eşimde sıkıntı görünüyo ama inşallah testler yanlıştır
Genellikle evde yapılan gebelik testi adet gecikmesinden bir hafta sonra öneriyorlar ama ben de öyle yapmıştım fakat AdetimBiray geçti ama gebelik gözükmüyordu Ve bir ayın n sonunda hamile olduğumu öğrendim bazen böyle geç döllenmeden dolayı gebeliğin belli olması zaman alabiliyor en iyisi kan testi yaptırmakBenim bat yarın düzensiz adet gören biriyim geçen ay doktora gittim sadece hormon testine bakıldı ve sorun yok dendi bir kaç aydır döngüm 39 gün. Adet belirtim yok bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı. Sorum şu adetten 1 gün önce yapilan testte gebelik olsaydı kesin çıkar miydi? Yoksa pozitif olma ihtimali var da ben mi erken test yaptım bilgisi olan var mi acaba?
Çok şükür eşimde sıkıntı yokmuş test yanlış çıkmış ikimizde de sorun görülmedi..Bence uygun yollu bi tedavi doğal yol vs vardır kuzum. Benim eşim ilaç kullanıyor nöroloji sebeplerden ben burda çörek otu tarifi gördüm ona da kullandırdım artı doktor takviye verdi. Tabi bunlar vesile Rabbim istedi anca öyle oldu. Bence sizinde olur![]()