Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglm 14 gün gecikti bugün de kahverengi leke şeklinde geldi peçeteyle silince oda orkit koydum sökülür diye hala bir şey yok kanama gelmiyor . Sizce olur mu devamı gelir mi?
Ya benimde pembe akintim oldu ondan sonra 6 gün boyunca kahverengi akintim oldu iki gündürde kanamam var acaba adetmiyim başka birsey mi bilmiyorum yardım edin lütfen
Bu aralar herkesin adeti gecikti galiba. Kimi görsem adeti gelmemiş daha ya da yeni yeni geliyor. Hava mevsim değişimlerinden diye düşünüyorum. Gebelik olasılığını düşünüyorsanız. Iliskiden en erken 12 gün sonra kanda gebelik sonucunu alabilirsiniz.
10 gün gecikme de kan testi negatifti. Doktor 1 hafta sonra gebelik testi yenile demişti. Bugün de öyle tam adet gibi kanamam gelmediği için kafam karıştı Çarşamba gününe kadar sökülmezsem tekrar kan testi vereyim diyorum sökülürse zaten problem yok