Kızlar bakar mısınız

Kubo021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
833
1.161
43
Adetim 3 gün gecikince idrar testi yaptım silik çıkmıstı adet 6 gun gecikince tekrar yaptım kırmızı olmustu netlesti dün sağlık ocagı kan verdım pozitif çıktı doktor 5+3 haftalık dedi. Ben uygulama uzernden son adet tarıhımi 13 Kasım 2022 yazınca 4+6 haftalık oluyor anlamadım çok doktor 5 deyince sasırdım daha kadın doguma gitmedim pazartesi gideğim inşallah bana açıklayabilir misiniz bu durumu ilk oldugu için çok bilgim yok hatta süpriz bi gebelık bide diyebilirim eşimle beklemedimiz anda oldu çünkü

Doktor ortalama demiştir siz ona bakmayın düzenli beta takibi yapın 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor ultrasonda görünce zaten kaç haftalık olduğunuzu net öğrenirsiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Doktor kagıt verdi ondada 5+3 yazıyordu zaten bır hafta sonra gel deger bakalm dedi zaten. Çok teşekkür ederim güzel kalplim Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Doktor kagıt verdi ondada 5+3 yazıyordu zaten bır hafta sonra gel deger bakalm dedi zaten. Çok teşekkür ederim güzel kalplim Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah bende 22 haftalık hamileyim zaman geçmiyor sanki bir an önce doğsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…