Kızlar bakar mısınız

eabtu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
227
46
18
26
Hayırlı günler kızlar
Bende Pcos var Amh 4.98 çıktı doktorum ilaç kullanmana gerek yok doğal yolla olur dedi sadece bir vitamin takviyesi verdi tabii bütün adetlerim düzensizdi bu zamana kadar ama son 4 aydır düzenli olarak adet görüyorum tam günlerimde şaşkınım bu konuda pcoslu olan birisi beni anlar çünkü hiç bu kadar düzenli olmamıştım. Neyse 7 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ve testte hiç pozitif göremedim bu ay adetime son 5-6 gün kaladan itibaren göğüslerimde bir ağrı var o kadar bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım. Dün öğlen gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı. Sizce yine de gebe olma ihtimalim var mı?

Gecikmenin 3. Günü negatifti idrar testim. Sonra ki gün kanda pozitif çıktı. İnşallah bebeğiniz sizinledir

Peki ne yapmam gerekiyor 7 aydır heyecan,stres,mutsuzluk
Tam olarak bu dediklerini yapmaman gerekiyor canım. Yani kafaya takmamalısın. Biliyorum zor ama kafaya taktıkça olmuyor. Mesela her ay belirti aradıkça ve bu ay hamileyim galiba diye düşündükçe vücut kendini hamile olarak algılayıp döllenmeye kapatırmış biliyor musun? Bana çok enteresan gelmişti. Her şey beyinde bitiyor. Hiç takma kafana, kendini strese sokma. Çünkü o miniğin geleceği bir zaman var ve o zamandan ne erken ne geç olmuyor böyle düşünerek rahatla. Ben de hamileyim son ayımdayım. Allah'ım en kısa zamanda sana da nasip etsin, rahat bir hamileliğin ardından sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun inşallah.

Canım bendede pcos var düzensiz genel olarak ilk defa göğüs ucu ağrımam var sende ki de sadece ucunda mı yoksa komplemi ağrıyor?Benim sol göğüs ucum elleyince batıyor gibi elleyemiyorum bile.

Canım bendede pcos var düzensiz genel olarak ilk defa göğüs ucu ağrımam var sende ki de sadece ucunda mı yoksa komplemi ağrıyor?Benim sol göğüs ucum elleyince batıyor gibi elleyemiyorum bile.
Hem ucu ağrıyor hemde yan tarafları ağrıyor

Hem ucu ağrıyor hemde yan tarafları ağrıyor
He bu arada yazmayı unutmuşum, benim tek belirtim göğüs ağrısıydı. Eğer regl dönemi normalde bu kadar ağrı acı olmuyorsa göğsünde, hamilelikten olabilir. Benim regl dönemi öyle çok göğüs hassasiyetim olmazdı mesela oradan şüphelenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…