- 19 Ekim 2023
- 57
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi sessizkadnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim iki üç damla damlattm bende anlayamdmBen çizgi gördüm ama fazla mı idrar gelmiş acaba bir değişik duruyor
Cok teşekkür ederimÇizgi var ama sanki dağılmış duruyor, testi yenilemeniz daha iyi olacak benim fikrim, inşallah güzel haber alırsınız![]()
İki damla yeterli oluyor. Adet gününüzmüş zaten yarın ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz veya kan verebilirsiniz. İnşallah vardırYorumunuz için çok teşekkür ederim iki üç damla damlattm bende anlayamdm![]()
Dağılmış testin sanirim. Adet günün zaten. Aslında olsa direkt çıkması lazımdı. En sağlıklısı gidip kan ver istersen.Arkadaşlar bugün adet günüm gram belirti yok test yaptım pozitif mi bakar mısınız rica etsem vaktinizi aldığım için özür dilerim
Eki Görüntüle 3349807
Elimde yedek test var onu yapsam olur mu ki birazdanİki damla yeterli oluyor. Adet gününüzmüş zaten yarın ilk idrarla tekrarlayabilirsiniz veya kan verebilirsiniz. İnşallah vardır![]()
İşte testi anlayamdm belli belirsiz köydeyim bide hastneyede gidemedim elimde yedek test var onu yapaym en azından bakalım varsa çıkar sizce çizgi var mı siz görebildnz miDağılmış testin sanirim. Adet günün zaten. Aslında olsa direkt çıkması lazımdı. En sağlıklısı gidip kan ver istersen.
Vlla bende aynı var mı yok mu cozemdm heyecan yaptım herhalde yedek testide yapamdmTesti tam anlayamadım dağılmış gibi
Yedek testi yapmanız daha sağlıklı olur 2 damla yetiyor inşallah vardırİşte testi anlayamdm belli belirsiz köydeyim bide hastneyede gidemedim elimde yedek test var onu yapaym en azından bakalım varsa çıkar sizce çizgi var mı siz görebildnz mi
Cok teşekkür ederimYedek testi yapmanız daha sağlıklı olur 2 damla yetiyor inşallah vardır
Aminn . Haberdar edin biziCok teşekkür ederimrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet çok silik var gibi görünüyor ama dağılmış olduğu için o da yanıltıcı olabilir. Testi tekrarlayın isterseniz. İnşallah çift çıkar.İşte testi anlayamdm belli belirsiz köydeyim bide hastneyede gidemedim elimde yedek test var onu yapaym en azından bakalım varsa çıkar sizce çizgi var mı siz görebildnz mi
Yapip hemen haber vercmO test bozuk, tekrarlayin. Eger yumurtlama gunlerini degerlendirdiyseniz adet gununuzde daha koyu renk cikmaliydi. Son iliski uzerinden 12-14 gun arasi geçtiğinde testlerde cikmaya basliyor bebiskolar.
Testinizi yapin merak ettim![]()
Ben Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim o zamandan beri hamile kalamadim çok istiyoruz bakalm su testi bı yapabilsemEvet çok silik var gibi görünüyor ama dağılmış olduğu için o da yanıltıcı olabilir. Testi tekrarlayın isterseniz. İnşallah çift çıkar.