Kızlar bakar mısınız

sessizkadnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
57
11
3
29
Arkadaşlar bugün adet günüm gram belirti yok test yaptım pozitif mi bakar mısınız rica etsem vaktinizi aldığım için özür dilerim
IMG_20231211_105312_572.webp

Eklentiler

• IMG_20231211_104820_266.webp
    IMG_20231211_104820_266.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 85
Çizgi var ama sanki dağılmış duruyor, testi yenilemeniz daha iyi olacak benim fikrim, inşallah güzel haber alırsınız 🙏

Dağılmış testin sanirim. Adet günün zaten. Aslında olsa direkt çıkması lazımdı. En sağlıklısı gidip kan ver istersen.
İşte testi anlayamdm belli belirsiz köydeyim bide hastneyede gidemedim elimde yedek test var onu yapaym en azından bakalım varsa çıkar sizce çizgi var mı siz görebildnz mi

O test bozuk, tekrarlayin. Eger yumurtlama gunlerini degerlendirdiyseniz adet gununuzde daha koyu renk cikmaliydi. Son iliski uzerinden 12-14 gun arasi geçtiğinde testlerde cikmaya basliyor bebiskolar.

Testinizi yapin merak ettim ❤️

İşte testi anlayamdm belli belirsiz köydeyim bide hastneyede gidemedim elimde yedek test var onu yapaym en azından bakalım varsa çıkar sizce çizgi var mı siz görebildnz mi
Evet çok silik var gibi görünüyor ama dağılmış olduğu için o da yanıltıcı olabilir. Testi tekrarlayın isterseniz. İnşallah çift çıkar.

Evet çok silik var gibi görünüyor ama dağılmış olduğu için o da yanıltıcı olabilir. Testi tekrarlayın isterseniz. İnşallah çift çıkar.
Ben Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim o zamandan beri hamile kalamadim çok istiyoruz bakalm su testi bı yapabilsem

Back
X