Kızlar bakar mısınız?

Merhaba bende 8inde çatlatma iğnesi olmuştum 13.gün bugun beta verdim 2.0 cıkmıs değerin başında büyüktür veya küçüktür yok. Normal regl tarihim 24temmuz gözüküyor gecikirse tekrarlayacagım gec döllenme ihtimalini de süşünüyorum 7-9-11-13 iliski tarihleriydi. 13ünde tutmuş olsa bu değer normal mi sizce 3 yumurtam vardı 2 tane 20mm 1 tane 16mmydi

Merhaba bende 8inde çatlatma iğnesi olmuştum 13.gün bugun beta verdim 2.0 cıkmıs değerin başında büyüktür veya küçüktür yok. Normal regl tarihim 24temmuz gözüküyor gecikirse tekrarlayacagım gec döllenme ihtimalini de süşünüyorum 7-9-11-13 iliski tarihleriydi. 13ünde tutmuş olsa bu değer normal mi sizce 3 yumurtam vardı 2 tane 20mm 1 tane 16mmydi
5 altı negatif normalde ama dediğiniz gibi geç döllenme vs olduysa yükselebilir regl gününüzden sonra tekrar verin

Beta hCG 2.0 çıktı, hamile miyim?​

Beta hcg 2.0 ne demek?​

Bu değer gri alandadır. Hamileliği doğrulamak için birkaç gün sonra tekrar test yapılması önerilir.

Böyle bir bilgi yazıyor internette tam hakimde değilim beta konusunda
Merhaba bebim de betam pazartesi 2.0 cıkmıstı hala regl olmadım ilişki günleri 7-9-11-13tü 8temmuz da çatlatma iğnesi olmuştum acaba geç döllenme olabilir mi diye umutlandım idrar testinde ne zaman pozitifi gördünüz ya da 2.0 cıktıgında regl gününüze kaç gün vardı

Back
X