- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
İnşallah sağlıkla2 hafta sonra kontrole giderseniz keseyi görürsünüz inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla2 hafta sonra kontrole giderseniz keseyi görürsünüz inşallah![]()
Son adet tarihim 14.06.2025 kaç haftalığım acaba 26.2 normal mi şu an2 hafta sonra kontrole giderseniz keseyi görürsünüz inşallah![]()
Daha 2-3 haftalık falandır muhtemelen adet gününüzde 4 haftalık olmuş olur işteSon adet tarihim 14.06.2025 kaç haftalığım acaba 26.2 normal mi şu an
Bende evlilik yıldönümünde öğrenmiştimİnşallah sağlıklaevlilik yıl dönümümüzdü güzel bi hediye oldu
Ya ne güzel sağlıkla gelsin inşallahBende evlilik yıldönümünde öğrenmiştim![]()
İnşallahYa ne güzel sağlıkla gelsin inşallah![]()
Son adet tarihim 14.06.2025 kaç haftalığım acaba 26.2 normal mi şu an
Çok erken öğrenmişsiniz yumurtlama ne zamandı acaba?Son adet tarihim 14.06.2025 kaç haftalığım acaba 26.2 normal mi şu an
Yumurtlama 27si gözüküyor ama 26sinda kadın doğuma gitmiştim yumurtaları görmüştü daha erken yumurtladım muhtemelenÇok erken öğrenmişsiniz yumurtlama ne zamandı acaba?
5 altı negatif normalde ama dediğiniz gibi geç döllenme vs olduysa yükselebilir regl gününüzden sonra tekrar verinMerhaba bende 8inde çatlatma iğnesi olmuştum 13.gün bugun beta verdim 2.0 cıkmıs değerin başında büyüktür veya küçüktür yok. Normal regl tarihim 24temmuz gözüküyor gecikirse tekrarlayacagım gec döllenme ihtimalini de süşünüyorum 7-9-11-13 iliski tarihleriydi. 13ünde tutmuş olsa bu değer normal mi sizce 3 yumurtam vardı 2 tane 20mm 1 tane 16mmydi
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz acaba merak ettim yumurtlama ve çatlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı da bu kadar erken anladınızYumurtlama 27si gözüküyor ama 26sinda kadın doğuma gitmiştim yumurtaları görmüştü daha erken yumurtladım muhtemelen
Bende merak ettimMerhaba hayırlı olsun gebeliğiniz acaba merak ettim yumurtlama ve çatlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı da bu kadar erken anladınız
Valla yeni oldu çatlama falan tek yumurtlama günü değerlendirdik çok nadir arada bi kasık ağrısı anlık olup gidiyor ama yani dedim yok ya hemen de olmaz diye zatwn ne zaman böyle heveslensem de ağrıları yorsam da olmaz daBende merak ettim
Ben takip etmedim tam olarak ama tahminen 6-7 gün sonraBende merak ettim
Merhaba bebim de betam pazartesi 2.0 cıkmıstı hala regl olmadım ilişki günleri 7-9-11-13tü 8temmuz da çatlatma iğnesi olmuştum acaba geç döllenme olabilir mi diye umutlandım idrar testinde ne zaman pozitifi gördünüz ya da 2.0 cıktıgında regl gününüze kaç gün vardıBeta hCG 2.0 çıktı, hamile miyim?
Beta hcg 2.0 ne demek?
Bu değer gri alandadır. Hamileliği doğrulamak için birkaç gün sonra tekrar test yapılması önerilir.
Böyle bir bilgi yazıyor internette tam hakimde değilim beta konusunda
Merhaba bebim de betam pazartesi 2.0 cıkmıstı hala regl olmadım ilişki günleri 7-9-11-13tü 8temmuz da çatlatma iğnesi olmuştum acaba geç döllenme olabilir mi diye umutlandım idrar testinde ne zaman pozitifi gördünüz ya da 2.0 cıktıgında regl gününüze kaç gün vardı