Kızlar bakar mısınız?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.786
783
73
34
Kızlar merhaba yine ben ☺Sizleri ve yorumlarınızı önemsiyorum gerçekten benim için aydınlatıcı oluyor. Size bir sorum var. Ortaokuldan bir arkadaşım var, görüşürüz konuşuruz. Ama bu arkadaş çok soru sorar ve arka arkaya soru sorar. Mesela ben bir şey aldım ya da yaptım en ufak ayrıntısına kadar sorar. Muhabbetimiz hep bana soruları tarzında geçiyor ve bazen kendimi sorguda hissediyorum. Örnek veriyorum maaşınla ne alıyorsun, ne kadar altın aldın işte ne kadar borcun var. Arabanın kredisi ne kadar sana ne kadar kalıyor başka harcamaların neler? Telefonunu ne kadar almıştın, neden burdan almadın. Sen bir yere gitmiştin, ne kadar ödedin saçını ne kadara yaptırdın, nereye gidiyorsun nerde yeri hep böyle sürekli soru . Şaka yoluyla münker nekir gibisin az soru sor dedim , Tamam insan arkadaşına sorar ama her şeyi en ayrıntısına kadar soruyor. Kendisine sorduğumda yüzme kurşuna gidecektim o gitmişti. Ne kadar ödedin diyorum bir hafta önce gittiği kursa unuttum diyor bilmiyorum diyor. Eşim ödedi bilmiyorum. Kendisi aslında bana çok ayrıntılı anlatmadığını ve geçiştirdiğini anladım biraz. Sizce bu davranış bir mizaç özelliği mi ya da başka bir şey mi?

Back