• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız

anonimcikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
17
0
1
25
Kızlar korunmasız ilişkiden 13 gün sonra beta baktırdık negatif çıktı alttan da muaneye oldum doktor olsaydı görünürdü dedi zaten çocuk düşünmüyorum bebeğim daha küçük sizce beta için erken miydi bazı yerlerde korunmasız ilişkiden 15-20 gün sonra beta verin diyor sizce sonuç doğru mudur 13 gün sonra verdim ve haricinde de alttan muaneye oldum

Ya internette 15-20 gün sonra yapın falan diyor aklım karıştı valla
Onlar daha net olsun ya da geç yumurtlama döllenme varsa diye diyorlar eğer yumurtlama tarihinizi biliyorsanız yaklaşık 10 12 gün sonra kanda çıkıyor.Kesin garanti için adet gününüzü beklemeniz gerekecek

Onlar daha net olsun ya da geç yumurtlama döllenme varsa diye diyorlar eğer yumurtlama tarihinizi biliyorsanız yaklaşık 10 12 gün sonra kanda çıkıyor.Kesin garanti için adet gününüzü beklemeniz gerekecek
Aşkım ben daha yeni doğum yaptım 40 çıktı 2 gün sonrasında yani 42. Gün korunmasız ilişki oldu o yüzden adet tarihimi de bilmiyorum

Back
X