Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cuma öğlen 12 . 20 de vuruldum bu sabah gittiğimde yumurta 21 cm den 30 a çıkmış ama catlama yokİğneyi vurulduğunuz saatten sonraki 36.saatte çatlama oluyor.
Çatlatma iğnesi veren devlette yokmu ikbillah aşılama.olmasi.gerekiyor kızlar cevap yazın adetim ikinci günü özelemi devletemi gideyimKızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra çatlama oluyor
eczaneden alabilirsiniz. reçete etseniz de zaten parayla alıyorsunuz. ama özel de olsa devlet de olsa çatlatma iğnesini gelişigüzel yazacağını sanmıyorum. vücudunuzun hormonuyla keyfi olarak oynayamazsınız. doktor binbir çeşit kan testleri, röntgen, ultrason ile çatlatma iğneli tedaviye başlar. kafanıza göre alıp vurursanız vücudunuzun hormonlarını alt üst edersiniz her şey daha beter olur.Çatlatma iğnesi veren devlette yokmu ikbillah aşılama.olmasi.gerekiyor kızlar cevap yazın adetim ikinci günü özelemi devletemi gideyim
Valla ben hep özele gittiğim için devlet i hiç bilmiyorumÇatlatma iğnesi veren devlette yokmu ikbillah aşılama.olmasi.gerekiyor kızlar cevap yazın adetim ikinci günü özelemi devletemi gideyim
Valla benım hala yumurtlama gözüküyor silikleşmediİğneyi vurulduğunuz saatten sonraki 36.saatte çatlama oluyor.
Nerdeki.ozele gidiyorsunuzValla ben hep özele gittiğim için devlet i hiç bilmiyorum
İst BeylikdüzüNerdeki.ozele gidiyorsunuz
Bana uzak bende Sultanbeyli Ümraniye yakinİst Beylikdüzü
Ha evet uzakmışBana uzak bende Sultanbeyli Ümraniye yakin
Testle takip ediyorsanız iğnenin etkisi geçene kadar pozitif verir.Valla benım hala yumurtlama gözüküyor silikleşmedi