kızlar bakar misiniz

kevsersoylu

İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.322
2.303
373
Kocaeli
Iyi geceler kızlar

Adetim e bi gün kaldı iki gün önce hafif leke geldi dedim bi test yapım yaptım ikinci çizgi silik çıktı

Hemen dr gittik kan da var dedi gebelik değerlerim 162.8 çıktı küçük dedi kese görünmez dedi acaba ne kadarlıktir

Iyi geceler kızlar

Adetim e bi gün kaldı iki gün önce hafif leke geldi dedim bi test yapım yaptım ikinci çizgi silik çıktı

Hemen dr gittik kan da var dedi gebelik değerlerim 162.8 çıktı küçük dedi kese görünmez dedi acaba ne kadarlıktir
4 haftalık tahminen. hayırlısı olsun sağlıcakla alın inşallah kucağınıza

Gerçekten mi yani bittiğin günden hesaplamicam son adetimin ilk günün den hesaplicam
evet aynen öyle. SAT yani son adet tarihi önemlidir ama burda kasıt son adetin ilk günüdür. o yüzden tekrar adet olana kadar bekliyoruz test yapmak için çünkü 4 haftalık gebelikten bahsederken bile ilk 2 hafta gebe olmuş olmuyoruz. neyse kafanızı karıştırmıyım daha fazla. en son adet olduğunuz tarihin ilk günü önemli diyeyim ve 6 haftalık olana kadarda sağlıklı bir bilgi alamayabilirsiniz usg den o nedenle hcg artışınız normalse doktor her çağırdığında gitmeyin bence beyninizi bulandırabiliyor sadece

Sizden allah bin kere razi olsun adetim biteni 3 hafta oldu ya diyorum allahım nasıl 4 haftalik hamile oluyorum çok ama çok rahatladım sayenizde netten de araştırdım rahatladım

Sizden allah bin kere razi olsun adetim biteni 3 hafta oldu ya diyorum allahım nasıl 4 haftalik hamile oluyorum çok ama çok rahatladım sayenizde netten de araştırdım rahatladım
insan ister istemez endişeleniyor bilirim. ama çok fazla kafa yorup kendinizi endişeye boğmayın. sadece dinlenin ve kendinize sağlıklı bir gebelik geçireceğim diye telkin edin. pozitif düşünün pozitif olsun. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. dualarınızda bizi de unutmayın bir meleğiniz var şimdi dualarınız kıymetli

insan ister istemez endişeleniyor bilirim. ama çok fazla kafa yorup kendinizi endişeye boğmayın. sadece dinlenin ve kendinize sağlıklı bir gebelik geçireceğim diye telkin edin. pozitif düşünün pozitif olsun. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. dualarınızda bizi de unutmayın bir meleğiniz var şimdi dualarınız kıymetli
Ne isteğiniz ne dileğiniz varsa Rabbim kabul etsin inşallah :KK200:

Saglicakla kucağına alirsin inşallah dunyanin en guzel duygusu rabbimin bi mucizesi canindan can oluyo o oyle bi can ki kendi canini verirsin:KK73:

Canım değer 2000 leri geçince kese gözükür sen o testi 2 günde bir tekrarlat 2kat aartması lazım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbim

Iyi geceler kızlar ultrason da gittik keseyi gördük çok şükür bi sıkıntı yok ultrason da 3+2 yazıyor yani 5 haftalik hamile oluyorum dimi

Iyi geceler kızlar ultrason da gittik keseyi gördük çok şükür bi sıkıntı yok ultrason da 3+2 yazıyor yani 5 haftalik hamile oluyorum dimi
Son adet tarihine gore sana gore 5 haftaliksa ultrasonda 3 haftaliksa geriden geliyor kese. Ama bu bi sorun degil. Gec dollenme olmustur. Rabbim saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin

Internette baktım Terimler e w haftası oluyormuş ozaman 6 haftalik Dr dedi ama nasıl olur ki benim adetim bi teli 5 hafta oldu

Yani doktor 6 haftalik dedi ama sana gore 5 hafta oldu dogru mu anladim. Eger boyleyse ustune gormus oluyorsun.
Internette baktım Terimler e w haftası oluyormuş ozaman 6 haftalik Dr dedi ama nasıl olur ki benim adetim bi teli 5 hafta oldu

Iyi geceler kızlar

Sat den ne kadar sure once leke geldi ve kac gun sürdü akiskanmiydi

Sat den ne kadar sure once leke geldi ve kac gun sürdü akiskanmiydi
Normal her zaman gördüğüm gibiydi 6 gün sürdü adetliyken eşimle içime girmeden birlikte olduk ben ustundeyken boşaldı ben de Ped ve kilot vardı adetimin ikinci günüydü ozaman bişi olmuş olabilir mi

Back
X