- 27 Temmuz 2021
- 33
- 5
- 6
- 22
- Konu Sahibi Nesrinkk71
konuyu kapatamadim bende sildim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın hanımefendi düşünemedim cevabınız için teşekkür ederimiki düşük yapan biri olarak sabah sabah canımı sıktınız, ben kendi düşen parçalarıma bile bakamamıştım bide buraya atmışsınız denesize parça geldi falan .muhtemelen düşük yapmışsınız oadet dediğiniz de düşük öncesi kanama olmuş geçmiş olsun
Daha yeniyim kusura bakmayın cahilligime verin yaşım daha 19 düşünemedimKeşke başlığa fotoğraflı diye belirtseydiniz. Midesi kaldıramayacak insanlar olabilir…
Testleriniz negatifse düsük değildir kist dökülüyodur muhtemelen
Kusura bakmayınFotolu desenize görmek zorunda mıyız?
Gebelik testi yapmış mıydıınız daha öncesinde?Daha yeniyim kusura bakmayın cahilligime verin yaşım daha 19 düşünemedim![]()
Erken gebelik testi yapmıştım ilk önce tekti sonrasından bı çizgi DHA çıkmış yapmadım başka geçersiz test diye dusunmustumGebelik testi yapmış mıydıınız daha öncesinde?
Genelde cok erken gebeliklerde 2.cizgi bekledikten sonra olusuyor. Erken gebelik testleri kolay kokay 2.cizgi vermiyor sonrasında. Tabi markası predictor early ise yanılma payı cok düsüktür. İstersenız gidn bi kan testi verin. Zaten düsük yapıyorsanız bile betanız bir anda sıfırlanmaz. En azından düşük mü değil mi anlamıs olursunuz cıkan değer ile… düsükse belkı doktorlar müdahele eder önemlı bunlarErken gebelik testi yapmıştım ilk önce tekti sonrasından bı çizgi DHA çıkmış yapmadım başka geçersiz test diye dusunmustum
Çok teşekkür ederim cevabınız içinGenelde cok erken gebeliklerde 2.cizgi bekledikten sonra olusuyor. Erken gebelik testleri kolay kokay 2.cizgi vermiyor sonrasında. Tabi markası predictor early ise yanılma payı cok düsüktür. İstersenız gidn bi kan testi verin. Zaten düsük yapıyorsanız bile betanız bir anda sıfırlanmaz. En azından düşük mü değil mi anlamıs olursunuz cıkan değer ile… düsükse belkı doktorlar müdahele eder önemlı bunlar