Canım adete 10 gün kala belirti olmuyor.
Gecikmede çıkıyor ortaya daha çok bence ilk aydan bu moda sokma kendini sal rahat ol kafanı başka şeylerle meşgul et olur zaten inşallah hayırlısı ile
Bnm 8 gün varken yaptım beta 3.9 çıktı şimdi 7 gün var öyle düşünüyorum ne kadar daha bekleyebilirim iki tane test aldım predictor en güvenli oymuş bozuk çıktı üç çizgi gittim yine aldım çok az silik ikinci çizgi çıktı yani senin daha fazla beklemen lazm sabretcez geçmiyor saatler
Ben 5 gün kala öğrenmiştim ama erken öğrenmek her şeyin stresini erkenden yaşamak demek kese oluşucak mı bebek oluşucak mı beta yükseklicek mi kalp atışı duyucaz mı vs hepsi stresli şeyler o yüzden akışına bırakın
Ben 5 gün kala öğrenmiştim ama erken öğrenmek her şeyin stresini erkenden yaşamak demek kese oluşucak mı bebek oluşucak mı beta yükseklicek mi kalp atışı duyucaz mı vs hepsi stresli şeyler o yüzden akışına bırakın
Ben de 5 gün kala öğrendim tavsiye etmiyorum gerçekten bütün o strese, kaygıya erkenden, paraşütsüz atlamak demekmiş. Şöyle 8-10 haftada öğrensem ne güzel olurdu ilk kontrolümde kalp atışı falan duyardım oohh