- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.734
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Merhaba,mrb arkadasalar cok ve yogun regl gunlerim olurdu ama gecen ay ve bu sefer az ve agrili geciyo adet kanamasinda azalma neden olur bilginiz yada yasayaniniz varmi aranizda normalmi acaba
enfeksiyon yok cnm ki niye boyle oldu acaba cok yogun gecerdi ama 2 aydir azalma olduMerhaba,
Böyle birşey başıma gelmedi ama az önce bir sayfada okudum enfeksiyon felan varsa azalma olabiliyormuş.
anladim cnm saolArada olur,havadan yediklerinizden stresten vs
olabilir cnm baska bir sorun olur diye endiselendimde normalde az olmazdi yogun gecerdi cunkuMevsim geçişi olduğu için normal bu. Zaten senede 2 3 kez gecikme, azalma, çoğalma vb şeyler oluyor. Enfeksiyondan eminseniz sorun yoktur büyük ihtimal
Hiç sıkıntı etme bence normaldir bu zamanlar ama çokta endişe ettiysen bir doktora gözüküyor kesin sonucu alırsın canmolabilir cnm baska bir sorun olur diye endiselendimde normalde az olmazdi yogun gecerdi cunku
doktor isini yeni biraktim cnm yaa bebek icin ugrasiyoz biz 5 yildir olmadi bir sorun yokken 3 ay oldu doktoru birakali gitmiycem bir muddetHiç sıkıntı etme bence normaldir bu zamanlar ama çokta endişe ettiysen bir doktora gözüküyor kesin sonucu alırsın canm
Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin tatlım duadan başka yapacak bişey yokdoktor isini yeni biraktim cnm yaa bebek icin ugrasiyoz biz 5 yildir olmadi bir sorun yokken 3 ay oldu doktoru birakali gitmiycem bir muddet
evet stresden olmuyo en cokta galiba ama iste elimde degil ki senin varmi bebeginRabbim inşallah sağlıkla nasip etsin tatlım duadan başka yapacak bişey yokbiraz stresinden çıkmayı dene kolay değildir eminim ama okuduğum kadarıyla çok etkiliyormuş
Bende bir düşük yaşadım şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür bakalım Rabbim ömür verdiyse olacakevet stresden olmuyo en cokta galiba ama iste elimde degil ki senin varmi bebegin
saglikla alirsiniz insallah kucaginizaBende bir düşük yaşadım şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür bakalım Rabbim ömür verdiyse olacak
Çok sağolun sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah, Rabbim daha güzellerini size nasip etsinsaglikla alirsiniz insallah kucaginiza
amiiin cnm saol❤Çok sağolun sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah, Rabbim daha güzellerini size nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?