kizlar bakarmisiniz bir sorum olacakti

Salca Yoksa Ben Yokum

Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫
Pro Üye
13 Mart 2023
3.338
5.734
88
24
mrb arkadasalar cok ve yogun regl gunlerim olurdu ama gecen ay ve bu sefer az ve agrili geciyo adet kanamasinda azalma neden olur bilginiz yada yasayaniniz varmi aranizda normalmi acaba

mrb arkadasalar cok ve yogun regl gunlerim olurdu ama gecen ay ve bu sefer az ve agrili geciyo adet kanamasinda azalma neden olur bilginiz yada yasayaniniz varmi aranizda normalmi acaba
Merhaba,
Böyle birşey başıma gelmedi ama az önce bir sayfada okudum enfeksiyon felan varsa azalma olabiliyormuş.

Mevsim geçişi olduğu için normal bu. Zaten senede 2 3 kez gecikme, azalma, çoğalma vb şeyler oluyor. Enfeksiyondan eminseniz sorun yoktur büyük ihtimal

doktor isini yeni biraktim cnm yaa bebek icin ugrasiyoz biz 5 yildir olmadi bir sorun yokken 3 ay oldu doktoru birakali gitmiycem bir muddet
Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin tatlım duadan başka yapacak bişey yok biraz stresinden çıkmayı dene kolay değildir eminim ama okuduğum kadarıyla çok etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…