Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizin gibi adetim birkac gun gecikti test yaptim testte silik bir çizgi çikti doktora gittim kan testindede var oldugunu söyledi malesef hamileyim benimkide istenmeyen gebelikAdetim 2 gun gecti test yaptim negatif cikti bugun 5.gun ve hala olmadim acaba stressdenmi midem falan bulaniyo kafayi yiyecem kadin olmak cok zorr :) 2 tanede cocugum var gebelik duşunmuyoruz
Herkesin derdi farklı Yaa bende adetim geçti hamilemiyim diye can atarkenBende sizin gibi adetim birkac gun gecikti test yaptim testte silik bir çizgi çikti doktora gittim kan testindede var oldugunu söyledi malesef hamileyim benimkide istenmeyen gebelik
Kan verin isterseniz 5 gün geçtiyse kanda çıkabilir :)Adetim 2 gun gecti test yaptim negatif cikti bugun 5.gun ve hala olmadim acaba stressdenmi midem falan bulaniyo kafayi yiyecem kadin olmak cok zorr :) 2 tanede cocugum var gebelik duşunmuyoruz
Herkesin derdi farklı Yaa bende adetim geçti hamilemiyim diye can atarkenhayat çok farklı ya. Yanlış anlamazsanız bişey sormak isterim çocuğunuz
Spiralim kaymisNasıl korunuyorsunuz?
Anladım Allah isteyenlere nasip etsin inşallah3 tane cocugum var en buyugu yedi yasinda hicbirsekilde cocuk dusunmuyordum korunmama ragmen kaldim. Psikolojim alt üst
Spiral %100 korumuyor. Ama sorum konu sahibineydi.Spiralim kaymis
Amin insanlahAnladım Allah isteyenlere nasip etsin inşallah![]()
Benimkinde silik cizgi bile cikmadi kan testi verdim doktor buyuk ihtimalle kist olabilirde dedi allah buyuk bakalim bugun belli olcakBende sizin gibi adetim birkac gun gecikti test yaptim testte silik bir çizgi çikti doktora gittim kan testindede var oldugunu söyledi malesef hamileyim benimkide istenmeyen gebelik
Yok 2.cocugum 1 yaşinda daha ilerde niye olmasin :) Rabbim isteyen herkeze nasip eylesinHerkesin derdi farklı Yaa bende adetim geçti hamilemiyim diye can atarkenhayat çok farklı ya. Yanlış anlamazsanız bişey sormak isterim çocuğunuz olduğu içinmi acaba düşünmğyordunuz gebelik
Aynen bugun verdim hayirlisi neyse o olsun:)Kan verin isterseniz 5 gün geçtiyse kanda çıkabilir :)
Gelen bereketiyle gelir hic canini skma Allah veriyosa bir bildigi vardir uzulme hisseder seni3 tane cocugum var en buyugu yedi yasinda hicbirsekilde cocuk dusunmuyordum korunmama ragmen kaldim. Psikolojim alt üst
KondomlaSpiral %100 korumuyor. Ama sorum konu sahibineydi.
Allah gönlünüze göre versinBenimkinde silik cizgi bile cikmadi kan testi verdim doktor buyuk ihtimalle kist olabilirde dedi allah buyuk bakalim bugun belli olcak
Yirtilma olmadiysa kondom geçirgen degildir. %100 korur.Kondomla
Sonucunuz çıktımı acaba varmıymış gebelikAynen bugun verdim hayirlisi neyse o olsun:)
2 saat kaldi bende merakla bekliyorumSonucunuz çıktımı acaba varmıymış gebelik