Kızlar bakarmısınız ?

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
48
27
Kızlar merhaba 3 hafta 6 günlük gebeyim 4 gün önce kan testim 32,1 di bugün 167 cıktı doktor bana Cumartesi günü gel keseyi görelim dedi cumartesı günü de 4,5 haftalık gebe oluyorum çok erken değil mi sizce de ?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 3 hafta 6 günlük gebeyim 4 gün önce kan testim 32,1 di bugün 167 cıktı doktor bana Cumartesi günü gel keseyi görelim dedi cumartesı günü de 4,5 haftalık gebe oluyorum çok erken değil mi sizce de ?
Keseyi görme süresi kişiden kişiye degişebilir ama bana da biraz erken geldi bence biraz daha bekle öyle git şimdi sana görünmüyor falan der strese sokarsa seni ve bebişini etkiler bu durum bende 4 haftalık hamileyim 1.5 hafta falan bekleyip öyle gidicem hem şu zamanda sürekli hastaneye gitmek iyi Bi tercih degil hamilesin senin için durum daha kritik yani bekle tek seferde git gör şimdi göremeyip bir hafta sonra gel demelerinden iyidir

Bende 7. Haftamda gittim gebeligimi erken ogrenmeme ragmen. Hem kese hem bebek hemde kalp atisini birlikte gormek icin aksi takdirde her hafta gitmem gerekecekti. Salgin da siz konusu 6. Haftayi beklesen daha iyi olur kalp atisini da duyarsiniz

Erken bence de doktorunuzun sürekli cagirmamasi lazım bu süreçte biraz gözünü para bürümüş bir doktor olabilir mi? 6 haftalıkken falan gidin bence. Doktorunuz eğer para için sürekli çağırıyor gibi gelirse değişin bence

Ek olarak keşke bu dönemde hamile kalmasaydınız. Bu tarz şeylerle uğraşmak zorundasınız bi kaç ay bekleseydiniz keşke en yoğun dönemi atlatmak için

Erken bence de doktorunuzun sürekli cagirmamasi lazım bu süreçte biraz gözünü para bürümüş bir doktor olabilir mi? 6 haftalıkken falan gidin bence. Doktorunuz eğer para için sürekli çağırıyor gibi gelirse değişin bence
Canım gittiğim zaman ucretsız muayene olucam 10 gün içinde gittiğim için o yüzden parası için olucagına zannetmiyorum ben

Ek olarak keşke bu dönemde hamile kalmasaydınız. Bu tarz şeylerle uğraşmak zorundasınız bi kaç ay bekleseydiniz keşke en yoğun dönemi atlatmak için
Bu dönemde hamile kalmasaydınız ne demek Allah askına hangi devirdeyiz ? Hamile kalıp kalmıcagımı ben mi belirliyorum nasip herşey Allahtan ve çok şükür ki gebeyim yani çok saçma bir cümle kurmuşsunuz 👍

Bende 7. Haftamda gittim gebeligimi erken ogrenmeme ragmen. Hem kese hem bebek hemde kalp atisini birlikte gormek icin aksi takdirde her hafta gitmem gerekecekti. Salgin da siz konusu 6. Haftayi beklesen daha iyi olur kalp atisini da duyarsiniz
Arkadaşım 4 haftalıkken gormusler keseyi ve 4 haftalıkken kese gören çok umutlandırdı benı :)

Keseyi görme süresi kişiden kişiye degişebilir ama bana da biraz erken geldi bence biraz daha bekle öyle git şimdi sana görünmüyor falan der strese sokarsa seni ve bebişini etkiler bu durum bende 4 haftalık hamileyim 1.5 hafta falan bekleyip öyle gidicem hem şu zamanda sürekli hastaneye gitmek iyi Bi tercih degil hamilesin senin için durum daha kritik yani bekle tek seferde git gör şimdi göremeyip bir hafta sonra gel demelerinden iyidir
Çok doğru söylüyorsun öyle stres olucak ama böyle de stres oluyor bekleye bekleye hem doktorun belki bir bildiği vardır sonuç olarak dediğim gibi ücretsiz muayene olucagım ben :) diğer arkadaşlar para tuzagı demiş ama ucretsız muayene olucagım için pek zannetmiyorum o yüzden umudum var :)

Arkadaşım 4 haftalıkken gormusler keseyi ve 4 haftalıkken kese gören çok umutlandırdı benı :)
Deger 2000 olunca gorunuyor zaten. Hergunde iki kat artiyor tabi ki 4 haftada gorunur ama ben yerinde olsam corona yuzunden gitmezdim 6 haftalikken gidip hem kese hem bebek hem kalp atisini bir araya getirirdim. galiba ilk gebeligin elinden gelse inssan hergun gormek ister ama su surec hic uygun degil surekli hastaneye gitmek icin

Bu tarz şeylerle uğraşmak zorundaysanız ne demek ? Yahu evlat sahibi olmak kadar güzel bişey varmı bunu sahiden uğraş olarak mı görüyorsun sen ?

Çok doğru söylüyorsun öyle stres olucak ama böyle de stres oluyor bekleye bekleye hem doktorun belki bir bildiği vardır sonuç olarak dediğim gibi ücretsiz muayene olucagım ben :) diğer arkadaşlar para tuzagı demiş ama ucretsız muayene olucagım için pek zannetmiyorum o yüzden umudum var :)
Sen bilirsin canım inşallah görürsün eger doktor görünmüyor falan derse de stres yapma 6 haftalıkken görenler var yani bu degişebiliyor inşallah sag salim alırsın melegini kucağına

Aslında bu kişiden kişiye değişir bence 👍 benım arkadaşım tam 4 haftalık gebeydi kese göründü kan da gebelik değeri yüksek imiş
Öylede sizinkini hesapladım ben 2 kat tarzında atmış ona istinaden yaptım en az 1500 olması lazım hesaplayın bence ona göre gidin yani detaylı görmek istiyorsanız

Vajinal ultrasonla görülebilir ama karından görülmez. Benim de 440 çıkmıştı, 4 gün sonra gittim vajinal ultrasonla görmüştük keseyi.

Ek olarak ne kadar boş insansınız siz... İnsanlar evlat sahibi olmak için her dk ALLAHA sığınırken siz bunu uğraş olarak söylüyorsunuz, böyle millete yorum yapacaksanız yapmayın ALLAH için......

Back
X