- 19 Ocak 2016
- 78
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi Civciv2323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var henüz cok yeniiiiii
Kuruma çizgi falan değildir dimi çünkü yaptım hemen böle oldu çok beklemedim bile hayırlısı tabikiÇizgi gördüm sanki.
Pazartesi gidicem inş doktora Allah tabiki herşeyin en hayırlısını versin erken testler varmış ama çok güvenilir olmadığını duydum acaba bı test daha mı yapsam bilemedimBenimde bu şekilde çıktı reglime 4 gün var kan testinde çıktı henüz 2 haftalık falan 2 günde bir kan testi yükselmesine bakılacakmış bence kan testi yaptırın![]()
Yok hayır 10 dk sonradan çıkan sonuç kuruma çizgisi diye çıkıyor ben bu testlere çok fazla güvenmediğim için direkt kan testi yaptırdımKuruma çizgi falan değildir dimi çünkü yaptım hemen böle oldu çok beklemedim bile hayırlısı tabiki
İnşallah hayırlı sonuçlarınız olurPazartesi gidicem inş doktora Allah tabiki herşeyin en hayırlısını versin erken testler varmış ama çok güvenilir olmadığını duydum acaba bı test daha mı yapsam bilemedim
Tskr ederim inssİnşallah hayırlı sonuçlarınız olur![]()
Kuruma çizgisi bir kaç saat sonra çıkar. Bu çizgi hemen çıkmış gibi. Hayırlı olsun diyelimKuruma çizgi falan değildir dimi çünkü yaptım hemen böle oldu çok beklemedim bile hayırlısı tabiki