Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla bana yardım edermisin 15 19 Ocak arası regldim 28-33 gün süren döngü sürem var 8 gün sonra yumurtlama tarihi olarak gösteriyor FLO uygulaması iki gün sonra ise hamile kalma olasılığı yazıyor 31 Ocak da yüksek diyor yarın kadın doğuma randevum var doktora bu şekilde anlatsam bana çatlatma iğnesi yazarmi hiçbir sıkıntı yok şükür ama bebeğim olmuyor uygulama böyle gösteriyor tarihleri bana yol gosterirmisin hangi gün yumurtlamam var ne yapmam gerekiyor lütfen bakarmisin.Kuruma çizgisi gibi duruyor canım
Canım benim ne zamandır istiyorsun?Abla bana yardım edermisin 15 19 Ocak arası regldim 28-33 gün süren döngü sürem var 8 gün sonra yumurtlama tarihi olarak gösteriyor FLO uygulaması iki gün sonra ise hamile kalma olasılığı yazıyor 31 Ocak da yüksek diyor yarın kadın doğuma randevum var doktora bu şekilde anlatsam bana çatlatma iğnesi yazarmi hiçbir sıkıntı yok şükür ama bebeğim olmuyor uygulama böyle gösteriyor tarihleri bana yol gosterirmisin hangi gün yumurtlamam var ne yapmam gerekiyor lütfen bakarmisin.
Canım ovulasyon testi kullandin mi ? Rahim filmi cekindin mi? Doktor öyle senin isteğine göre catlatma iğnesi vermez ki kuzucum. Düzenli doktora gidip doktor eşliğinde yapılıyor bunlar.Abla bana yardım edermisin 15 19 Ocak arası regldim 28-33 gün süren döngü sürem var 8 gün sonra yumurtlama tarihi olarak gösteriyor FLO uygulaması iki gün sonra ise hamile kalma olasılığı yazıyor 31 Ocak da yüksek diyor yarın kadın doğuma randevum var doktora bu şekilde anlatsam bana çatlatma iğnesi yazarmi hiçbir sıkıntı yok şükür ama bebeğim olmuyor uygulama böyle gösteriyor tarihleri bana yol gosterirmisin hangi gün yumurtlamam var ne yapmam gerekiyor lütfen bakarmisin.
Abla daha yeni evliyim ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bir tane bugün sabah yaptım iki gün sonra dediğim gibi ovulasyon günüm basliomus hani yarın doktora gittiğimde desem çünkü olmuo ve cidden sürekli sorun sürekli bu yönden sevinmek istiyorum artikCanım ovulasyon testi kullandin mi ? Rahim filmi cekindin mi? Doktor öyle senin isteğine göre catlatma iğnesi vermez ki kuzucum. Düzenli doktora gidip doktor eşliğinde yapılıyor bunlar.
Canım silik çizgi değil iki çizgi de koyu olacak ve 24 saat yada 36 saat içerisinde yumurta da çatlama oluyor. Ovulasyon testine devam et . İki cizgiyide köyü gördüğünde o günü degerlendirin ertesi gününde degerlendirmek iyi olur deniyor . Daha yeni evliymissin canım . Doktor alttan muayene edip bakar bir sorun var mı . Adetin 2 veya 3. Gün hormonlarına bakar.Abla daha yeni evliyim ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bir tane bugün sabah yaptım iki gün sonra dediğim gibi ovulasyon günüm basliomus hani yarın doktora gittiğimde desem çünkü olmuo ve cidden sürekli sorun sürekli bu yönden sevinmek istiyorum artik
Alttan muayneyi yarın mi yapar abla birde ovulasyon testi biraz pahalı yeni evliyim eşim amileyat oldu çalışmıyor yani kusura bakma uygun ovulasyon testi biliyormusun .Canım silik çizgi değil iki çizgi de koyu olacak ve 24 saat yada 36 saat içerisinde yumurta da çatlama oluyor. Ovulasyon testine devam et . İki cizgiyide köyü gördüğünde o günü degerlendirin ertesi gününde degerlendirmek iyi olur deniyor . Daha yeni evliymissin canım . Doktor alttan muayene edip bakar bir sorun var mı . Adetin 2 veya 3. Gün hormonlarına bakar.
Özelden mesaj yazmışsın ama cevap veremiyorum orda bı sınırlama çıktı. Doktor eşliğinde ilerleyebilirsin canım. Neden bu kadar acelecisin onu anlayamadim. Bende çok istiyorum fakat çok stres çok acele seni yorar başlarda. Tatlı heyecanlar olursa olur ben kontrollerimi yaptırayım diye düşün. Bak ben hangi doktora gittiysem hiç sorunun yok dediler. Rahim filmini arkadaşım önerdi. ve iki tupumde kapalı çıktı . Yani her tetkiki yaptırıp bekleyin.Abla daha yeni evliyim ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı bir tane bugün sabah yaptım iki gün sonra dediğim gibi ovulasyon günüm basliomus hani yarın doktora gittiğimde desem çünkü olmuo ve cidden sürekli sorun sürekli bu yönden sevinmek istiyorum artik
Canim ovulasyon testi en uygunu ne bilmiyorum. Ben ateş olcerek ve akıntım arttigi günler dikkat ediyorum. Aylar geçince sürekli surekli ovulasyon rakibi bana mantikli gelmiyor. Bu sefer çok stres yapıp sıkıntı yaşadım ben. Akışına bıraktım. Senin acelen neden canım benim bunu seni kırmak için sormuyorum ama gercekren duygularini merak ettim.Alttan muayneyi yarın mi yapar abla birde ovulasyon testi biraz pahalı yeni evliyim eşim amileyat oldu çalışmıyor yani kusura bakma uygun ovulasyon testi biliyormusun .
Evet canım alttan muayene yapar. Hazırlıklı ol.Alttan muayneyi yarın mi yapar abla birde ovulasyon testi biraz pahalı yeni evliyim eşim amileyat oldu çalışmıyor yani kusura bakma uygun ovulasyon testi biliyormusun .
Abla beş yıl evlenmek için uğraştım ailemi bırakıp başka sehire geldim eltilerim ablam yaşında ama çok iyi davranmiolar bir tanesi sen nasıl çocuk yapicaksinki diyor kayinvalidemin bile tavırları değişti kayınvalideme çok gidip geliyorum kayinbabam akşam geliyor evde yanlız diye ama oda artık digerleri gibi davranmaya başladı sürekli laf carpio bende haliyle kendi anneme bunları anlatamıyorum en azından bir bebeğim olursa yaşama sevincim olur ne bilim burda yanlız olmam diye düşünüyorum eşimde yeni amileyat oldu ve evlendigmizden bu yanada çalışmıyor kısaca biraz stres beni bu bebek istemine itti diyelim.Evet canım alttan muayene yapar. Hazırlıklı ol.
Canım benim Bu ortama çocuk getirmek doğru bir secim mi bilemedim. Sen ne kadar mutlu olursan bebeginde o kadar sağlıklı olur. Görüyorum ki streslisin yalnizsin. Kendini dinlemeye,eşin ile vakit gecirmeye yalnizligi üzerinden atmaya ihtiyacın var . Bütün tetkikleri yaptır. Sonrada bekle canım. Rabbim senin sıkıntılarını gidersin canim benim.Abla beş yıl evlenmek için uğraştım ailemi bırakıp başka sehire geldim eltilerim ablam yaşında ama çok iyi davranmiolar bir tanesi sen nasıl çocuk yapicaksinki diyor kayinvalidemin bile tavırları değişti kayınvalideme çok gidip geliyorum kayinbabam akşam geliyor evde yanlız diye ama oda artık digerleri gibi davranmaya başladı sürekli laf carpio bende haliyle kendi anneme bunları anlatamıyorum en azından bir bebeğim olursa yaşama sevincim olur ne bilim burda yanlız olmam diye düşünüyorum eşimde yeni amileyat oldu ve evlendigmizden bu yanada çalışmıyor kısaca biraz stres beni bu bebek istemine itti diyelim.
Canım benim Bu ortama çocuk getirmek doğru bir secim mi bilemedim. Sen ne kadar mutlu olursan bebeginde o kadar sağlıklı olur. Görüyorum ki streslisin yalnizsin. Kendini dinlemeye,eşin ile vakit gecirmeye yalnizligi üzerinden atmaya ihtiyacın var . Bütün tetkikleri yaptır. Sonrada bekle canım. Rabbim senin sıkıntılarını gidersin cani
Evet pek doğru bir seçim sayılmaz ama bu evlilik için annemi başlarda çok üzdüm çok çabaladım bu evlilik için. iş işten geçti o yüzden böyle bebek meselesine yöneldim yardimin için çok tessekur ederim Allah razı olsunCanım benim Bu ortama çocuk getirmek doğru bir secim mi bilemedim. Sen ne kadar mutlu olursan bebeginde o kadar sağlıklı olur. Görüyorum ki streslisin yalnizsin. Kendini dinlemeye,eşin ile vakit gecirmeye yalnizligi üzerinden atmaya ihtiyacın var . Bütün tetkikleri yaptır. Sonrada bekle canım. Rabbim senin sıkıntılarını gidersin canim benim.