Kızlar bakarmısınız

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
333
Bütün anne adaylarına yada guzel annelere mutlu sabahlar.. 14 aylık evlıyım yasmınle korundum hep sımdi bebek sahibi olmak istıyoruz halıyle son adetım 28 nisandan sonra korunmadım artık.. Sorularım var size adetım biter bitmez hep denedik gecen pazartesınden sonra hatta salı gunu belim inanılmaz agırdı yumurtlama gunumdü bence o gun bıle agrım varken birlikte olduk.şimdi dün gebelık testi yaptrdık kanda ama acelemi ettık acaba 0.39 çıktı suan yok gıbı duruyo adetıme ıkı hafta var bu durumda yukselme olurmuydu bakarsanuz sevınırım

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olur inşallah.
Tabiki de faaaazlaca acelecisin :) belki daha yumurtlama günün bile gelmedi geç yumurtlama da olabiliyor. Eğer dediğin gibiyse yumurtlama günün, üzerinden 10 gün geçmesi gerekiyo rahime yerleşmesi için.. Ancak adet günün ( az bi olasılıkla eğer erken yumurtladıysan) veya geçikme yaşadığında kesin öğrenebilirsin. Ovulasyon testi kullanmıyosan tavsiye ederm

Tesekkurederim canım ya cokbılıncsızım bu konuda ovulasyon testi eczanedemioluyor nasıl kullanılmalı peki :)

Yani bi ayda tek bir günde mi hamile kalabiliyoruz yumurtlama bir gunde mioluyo belki sacma bi soru ama inanın anlamıyorum :)

Tesekkurederim canım ya cokbılıncsızım bu konuda ovulasyon testi eczanedemioluyor nasıl kullanılmalı peki :)

canım testi çok çok erken yaptırmışsın.. Adetin 21. günü kanda belli oluyor dedi doktorum. Yumurtlamana göre de değişiyor tabii.. Biraz daha bekle derim.. eczanede oluyor ama internette toplu satışları var daha rahat oluyor..

Yani bi ayda tek bir günde mi hamile kalabiliyoruz yumurtlama bir gunde mioluyo belki sacma bi soru ama inanın anlamıyorum :)

canım yumurta oluşuyor ve belli bir boyuta kaliteye gelince çatlayıp follop tüplerine atılıyor.. orda spermler bulunursa buluşuyorlar ve döllenme oluyor.. sonrasında yerleşiyor vs. vs.. ama evet tek bir ilişki olmuş oluyor ama hangisinde oluyor bilinmez.. adetten hemen sonra hamile kalanı da var adete yakın kalanı da yumurtalar çatlamadan sonra 24 - 36 saat arası yaşıyor spermlerse 72 saat.. öncesinde ve o gün ilişki olması gebelik olasılığını artırıyor

Adetine 2 hafta varsa bu aralar deneyin bence yumurtlama zamanın olabilir

Anladım kızlar tesekkür ederim ben testi erken yaptırdım galıba o kadar cok istiyoruz ki :) eger adetim gecıkırse eczaneden test alıp yaparım olmzsa ovulasyon testi alırım bi dahaki ay oyle yaparım ama eger kalmıssamda hamıle erken yaptıysam testı yınede sonuc vermez degılmı

hayır canım vermez maalesef.. yumurtlamanın üzerinden 10-12 gün sonra anca hcg hormonu salgılanıyor

Evet çok erken yaptırmışsın hamile olsan bile göstermez şuan

Ben hamile olduğumu anlamıştım ama adetin bir gün geçmesini bekledim oda geçti geçtiği gün idrar testi yaptım 3 tane çift çizgi çıktı dayanamadık eşimle kan vermeye gittik 700 lerde bhcg çıkmıştı hatta ikiz falan sandık ilk güne göre yüksek olunca ama değilmiş :) erken döllenme olduğundan 2-3 haftalık hamileydim bir fün geçmesine ragmen

Çok ama çok erken bir bakış olmuş ne yazılı arkadaşım öncelikle kafanda sakın olaki büyütme yoksa bizim gibi manyak olursun çünki ben olanlardanım Bebek bebe diye durmdan her ay takip ettim 2 defa kimyasal gebelik yaşadım sonra testler rahim filmi derken tamam bu bebeği biz yapamıyoruz her ikimizde normal olmamıza rağmen bari doktor yapsında koysun dedik ve tüp bebeğe karar verdik aman Can'ım bak tehlike arz ediyorsunuz eşinde sende ne olur bizim gibilere benzemeyin gerçekten hayattan zevk alamaz duruma geliyorsun hatta öyle bişey oluyor ki sen kadın olarak kendini eksik görmeye başlıyorsun yapma bunu asla kendine yapma

Evet canım ben stres yapmıyorum suan daha yenı karar verdıkte bırdekımyasal gebelık durumu var bu neden oluyoki peki çokta yaygınmıS

Evet canım ben stres yapmıyorum suan daha yenı karar verdıkte bırdekımyasal gebelık durumu var bu neden oluyoki peki çokta yaygınmıS
Ben bunu 2 defa yasadım şimdi aynen olay şu oluyor mesela benim ilki 14.75 beta hcg ölçümü çıktı sonra aaaaa bir bakmışsın hafiften bir kanama geliyor sen aman yerleşme kanamasıdır diyorsun sonra merhaba regl günlerin geri gelmiş yani aslında fazla vücudunu iyi tanımakta iyi değil çünki kendini dinliyorsun ikincisi daha berbattı 69.75 beta hcg çıktı 4 gün sonra tekrar gittim değer 22 iye şnmiş ondan sonra tekrarmerhaba regl günleri en güzel tarafı ne biliyor musun hamile kalabildiğini öğreniyorsun ama ya spremden yada yumurtanın genetik yapı bozukluğundan yüce rabbim büyümetmeden dışarı atılmasına sebep oluyor hemde çok doğal bir yolla

Evet canım hay allahım ya eskıden boyle seyler varmıymıs acaba genetıgımızmı degıstı anlamıyorum pekisuan hamılemısın

Hayır değilim ama şu bir gerçek hayatın içinde tüketmekte olduğumuz herşey ya gdo lu yada yapay bunların çok büyük etkisi var metabolizma tabiki etkilenmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…