Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acelen yoksa bekle bence canım. İlişki bile yasak sonuçta ilk zamanlar.
Aynen bende onu düşündüm lekelenmelerim oldu acaba muayene olduktan sonra daha tetikler mi dedim
daha önce düşük vs yaşadın mı? Lekeleme için progestan ilacı kullanıyor musun?
Bencede biraz bekle karından baksınlar
inşallah canım :))Aynen canım o şekilde yapıcam ocağın ilk haftası giderim hemde kalp atışlarını duyarım insallah
Maşallah hamişler çoğalıyoruz Rabbim sen isteyen herkese nasip eyle
![]()
Mrb canım kızında lekelenmen olmuşmuydu ? Bnm de ilkim kız olmamıştı ama bu hamileliğimde geçenlerde bi defa oldu ara ara olabiliyormuşHayır canım çok şükür düşük falan olmadı 1 kızım var bu ikinci hamileliğim doktor takip et dedi şuan yok dikkat ediyorum canim
Hayır canım çok şükür düşük falan olmadı 1 kızım var bu ikinci hamileliğim doktor takip et dedi şuan yok dikkat ediyorum canim
Allah bağışlasın canım. Bu evladını da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) kendini yormamaya çalış bol bol dinlen kızını küçük mü bilmiyorum da bebekse kucağında taşımamaya çalış inşallah lekelenme de geçer
Allah bağışlasın canım. Bu evladını da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) kendini yormamaya çalış bol bol dinlen kızını küçük mü bilmiyorum da bebekse kucağında taşımamaya çalış inşallah lekelenme de geçer
Hayir canim zararli olsaydi, doktorlar bakmazdi zaten, bnde hep altan muayene oluyorumKan degerlerim güzel doktor şuan karından bakılınca gözükmez salı yada perşembe anca alttan muayene ile gözükür dedi hamilelikte sakıncalı değil mi alttan muayene siz ne düşünüyorsunuz
Canım bekleyebiliyosan bekle 1 kaç hafta. Ben yurtdşndaym 10. Haftadan önce ultrsona sokmuyoruz diye randevuyu taa o zmana verdiler. Bi kaybımda olmadı. Biraz heycan ve korku vardı acaba yaşıyomu büyüyo mu diye ama şükür.Kan degerlerim güzel doktor şuan karından bakılınca gözükmez salı yada perşembe anca alttan muayene ile gözükür dedi hamilelikte sakıncalı değil mi alttan muayene siz ne düşünüyorsunuz