Kızlar bakarmisiniz

esrakdnz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
421
531
23
Kan degerlerim güzel doktor şuan karından bakılınca gözükmez salı yada perşembe anca alttan muayene ile gözükür dedi hamilelikte sakıncalı değil mi alttan muayene siz ne düşünüyorsunuz

Acelen yoksa bekle bence canım. İlişki bile yasak sonuçta ilk zamanlar.

Aynen bende onu düşündüm lekelenmelerim oldu acaba muayene olduktan sonra daha tetikler mi dedim

daha önce düşük vs yaşadın mı? Lekeleme için progestan ilacı kullanıyor musun?

Hayır canım çok şükür düşük falan olmadı 1 kızım var bu ikinci hamileliğim doktor takip et dedi şuan yok dikkat ediyorum canim
Mrb canım kızında lekelenmen olmuşmuydu ? Bnm de ilkim kız olmamıştı ama bu hamileliğimde geçenlerde bi defa oldu ara ara olabiliyormuş

Hayır canım çok şükür düşük falan olmadı 1 kızım var bu ikinci hamileliğim doktor takip et dedi şuan yok dikkat ediyorum canim

Allah bağışlasın canım. Bu evladını da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) kendini yormamaya çalış bol bol dinlen kızını küçük mü bilmiyorum da bebekse kucağında taşımamaya çalış inşallah lekelenme de geçer

Allah bağışlasın canım. Bu evladını da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) kendini yormamaya çalış bol bol dinlen kızını küçük mü bilmiyorum da bebekse kucağında taşımamaya çalış inşallah lekelenme de geçer

İnşallah canım sabah çok açık silik bi kahverengi sekilde geldi çok çok silik simdi hic bisi yok :) kızım büyük 6 yaşında canım elim ayağım benim ♡♡♡

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canim benim amin çok teşekkür ederim :)

Eğer düşük tehlikeniz kanamanız ağrınız vs yoksa alttan muayenenin bir sakıncasının olacağını sanmıyorum ki doktorum ve çoğu doktorda bu şekilde düşünüyor sonuçta o alet belli bir yere kadar giriyor ve rahmine sadece dışardan bir göz gibi bakıyor rahmine değmiyor bile.. hamileliğimin başında da doktorum ilişkinin bi sakıncası olmadığını söylemişti ki Allah'a şükür hiç bir sorun yaşamadım.. bu benim düşüncem biraz doktorlarınıza güvenin bence sonuçta boşuna okumuyorlar yada gittiğiniz yere kolay ulaşmıyorlar hak verirsiniz

Kan degerlerim güzel doktor şuan karından bakılınca gözükmez salı yada perşembe anca alttan muayene ile gözükür dedi hamilelikte sakıncalı değil mi alttan muayene siz ne düşünüyorsunuz
Hayir canim zararli olsaydi, doktorlar bakmazdi zaten, bnde hep altan muayene oluyorum
Icini ferah tut..

Alttan muayenenin eğer düşük tehlikesi yoksa sakıncası yok. Ben iki üç kere öyle muayene oldum hamileligimin ilk zamanlarında bisey olmadı sağlıkla dogurdum.

Canım bekleyebiliyosan bekle 1 kaç hafta. Ben yurtdşndaym 10. Haftadan önce ultrsona sokmuyoruz diye randevuyu taa o zmana verdiler. Bi kaybımda olmadı. Biraz heycan ve korku vardı acaba yaşıyomu büyüyo mu diye ama şükür.

Back
X