Kızlar bakın bakalım hamişmiyim

10. gün 300 12. gün değerim 560 doktorum herşeyin normal olduğunu 10 gün sonra kontrole gitmem gerektiğini söyledi :D
acaba çoğul gebelik midir?

kizlar yarin ikinci testimi yaptircam heycanliyim aslinda tukselcekmi degerim diye.
sizinkileri yuksek gorunce sorun mu var acaba diyorum yada dusme ihtimali varmi. 12 gun degeri 55 olupta dusuk yapan varmi biliyormusunuz? ;((

kizlar yarin ikinci testimi yaptircam heycanliyim aslinda tukselcekmi degerim diye.
sizinkileri yuksek gorunce sorun mu var acaba diyorum yada dusme ihtimali varmi. 12 gun degeri 55 olupta dusuk yapan varmi biliyormusunuz? ;((

cnm merak etme 55 de iyi bir değer bu değerler sonradan yükselebilio doktorunla konuştun mu? ama stres yapma çünkü stres bebeğe de zaralı cnm... inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

beta hcg değeri yüksek olduğu için ikiz olabilir diye düşündüm.benimki 12.gün 1026 bayağı yüksek.eşim embiriyologla karşılaşmış sormuş 3 tane tans.ettik içerde biri daha bölünmüş olabilir demiş.yarın bi tekrar değere bakalım.hayırlısı

üşenmedim fot.çektim.gebelik kısmında ki formda gördüm aklıma düştü ben çektim.tranferden 11 gün sonra

cnm gozun aydın dıyeyım cunku bende transferın 9.gunu yapmıştım ıdrar testım bundanda sılıktı ve gebe oldumukan testı ıle doğruladım :)) allah tamamına erdırdsın:emir_bebek:

Back
X