G gulluhane Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2024 124 17 13 37 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #1
D dilaraylmaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 262 46 28 24 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #2 Evet çizgi görünüyor kaç gün geciktiniz?
G Gkyzu371 Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2024 271 129 23 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #3 Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor...
Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor...
S sykangelin33 Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2024 151 35 13 30 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #4 gulluhane .!.: Eki Görüntüle 3574055 Genişletmek için tıkla... Çok hafif bir çizgi görünüyor
G gulluhane Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2024 124 17 13 37 9 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #5 Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Ben yanlış yazdıysam özür dilerim
Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Ben yanlış yazdıysam özür dilerim
Slayy Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2023 405 80 18 29 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #6 Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Sen bakmak zorunda değilsin ne bu böyle emir vererek söylediğini de hiç düşünmüyorum gulluhane .!.: Eki Görüntüle 3574055 Genişletmek için tıkla... Çizgi görünüyor canım silik de olsa bence reglin gecikti mi
Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Sen bakmak zorunda değilsin ne bu böyle emir vererek söylediğini de hiç düşünmüyorum gulluhane .!.: Eki Görüntüle 3574055 Genişletmek için tıkla... Çizgi görünüyor canım silik de olsa bence reglin gecikti mi
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #7 Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Yani ne olmuş neden emir versin ki İnsanların iki hevesini neden kursağında bırakıyorsunuz ki. Bakar mısınız dese ne olur ? Bakın dese ne olur lütfen böyle ufak şeylere takılmayın….
Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Yani ne olmuş neden emir versin ki İnsanların iki hevesini neden kursağında bırakıyorsunuz ki. Bakar mısınız dese ne olur ? Bakın dese ne olur lütfen böyle ufak şeylere takılmayın….
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #8 gulluhane .!.: Ben yanlış yazdıysam özür dilerim Genişletmek için tıkla... Niye özür diliyorsun canım yaa, özür dilenecek birsey yok Burda. Canım bende silik bir çizgi gördüm, artimed bende gecen aylarda yalancı pozitif verdi, testin markası nedir
gulluhane .!.: Ben yanlış yazdıysam özür dilerim Genişletmek için tıkla... Niye özür diliyorsun canım yaa, özür dilenecek birsey yok Burda. Canım bende silik bir çizgi gördüm, artimed bende gecen aylarda yalancı pozitif verdi, testin markası nedir
G gulluhane Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2024 124 17 13 37 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gulluhane #9 Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Ben yanlış yazdıysam özür Xxudy .!.: Niye özür diliyorsun canım yaa, özür dilenecek birsey yok Burda. Canım bende silik bir çizgi gördüm, artimed bende gecen aylarda yalancı pozitif verdi, testin markası nedir Genişletmek için tıkla... Ts ederim
Gkyzu371 .!.: Ben bu emir verenleri cidden anlamıyorum kızlar bir bakar mısınız demek varken neden bakın deniyor... Genişletmek için tıkla... Ben yanlış yazdıysam özür Xxudy .!.: Niye özür diliyorsun canım yaa, özür dilenecek birsey yok Burda. Canım bende silik bir çizgi gördüm, artimed bende gecen aylarda yalancı pozitif verdi, testin markası nedir Genişletmek için tıkla... Ts ederim