- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
-
Ya biz duz gogusluler napalim memelerinizin kiymetini bilin hanimlar onlari uzmeyin
+1
Muzdarip Üye. Hem de doğum yapmış ,emzirirken göğüsleri büyümüş, süt dolmuş, emzirmeyi bırakınca balon gibi sönmüş. Onların o hallerini anca hayallere bırakmış. Dertli üye.
Emzirmeden önce hep küçüktü ama emziripte büyüyünce özledim o hallerinioğlan çocuğu gibi olmak da zor.
bu model ıyımıs ne gızel koltuk altından sarıyo resmen.tasmaya ımkan yok gıbı.hala var mı satısta acaba?Eki Görüntüle 1914109 Trendyolun gebe butiklerinde kruvaze emzirme südyenleri vardı, toparlamaya yardımcı olacak birşeye benziyordu, ben de işaretlemişim ama unutmuşum dün tekrar bakınca gördüm, foto alabilirsem atarım
Evet şu an satışta canım, kendi favori listemden görüntü aldım fotoyu da, bana gayet toparlayıcı gb göründü ama kullanmadım. Siyah ve ten rengi de varbu model ıyımıs ne gızel koltuk altından sarıyo resmen.tasmaya ımkan yok gıbı.hala var mı satısta acaba?
Eki Görüntüle 1914109 Trendyolun gebe butiklerinde kruvaze emzirme südyenleri vardı, toparlamaya yardımcı olacak birşeye benziyordu, ben de işaretlemişim ama unutmuşum dün tekrar bakınca gördüm, foto alabilirsem atarım
arkadaslar almadiysaniz almayin bu sutyenlerden ben aldim sadece bir kere kullandim benim de goguslerim iri. koltuk altindan toplama yapiyor ama bu defa ustten resmen gogsunuz disari firliyor. ben emzirme atletlerini tavsiye ederimbu model ıyımıs ne gızel koltuk altından sarıyo resmen.tasmaya ımkan yok gıbı.hala var mı satısta acaba?
Ayni durumda ben iki çocuk önce kafam gibi oldular sonra sırtına yapıştılar en kisa zaman silikon taktiricam...dik dolgun ve diri diri+1
Muzdarip Üye. Hem de doğum yapmış ,emzirirken göğüsleri büyümüş, süt dolmuş, emzirmeyi bırakınca balon gibi sönmüş. Onların o hallerini anca hayallere bırakmış. Dertli üye.
Emzirmeden önce hep küçüktü ama emziripte büyüyünce özledim o hallerinioğlan çocuğu gibi olmak da zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?