Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testte çıkmışsa bence vardır yani erken gebelik testi olsaydı hade neysede bu kaset testler 50nin üzerinde ki değerleri ölçüyor yanlışım yoksaGeçen ay bata üç gün kala hafif çizgi gördüm kan verdim 5.2 çıktı bu ayda dün kan verdim 5.0 çıktı yine aynısı olacak diye korkuyorum. Degeri 5 olup gebe kalan varmı
Düm gece kanda sadece 5 çıkmıştı amaKaset testte çıkmışsa bence vardır yani erken gebelik testi olsaydı hade neysede bu kaset testler 50nin üzerinde ki değerleri ölçüyor yanlışım yoksa
Ben yanlış biliyormusum o zaman hakkınız da hayırlısı olsun rabbim gönlünde göre versinD
Düm gece kanda sadece 5 çıkmıştı ama
Acaba testte mi bir hata var canım hangi marka bu inşallah yükselir değerin normalde kesin vardır derdim çünkü ben 54 ile öğrendiğimde kaset testte hayalet çizgi çıkmıştı sadece seninki gayet belirginGeçen ay bata üç gün kala hafif çizgi gördüm kan verdim 5.2 çıktı bu ayda dün kan verdim 5.0 çıktı yine aynısı olacak diye korkuyorum. Degeri 5 olup gebe kalan varmı
Canım testte hata yokmuş önceki gün tekrar test yaptım 16 bugün tekrar yapıcam iki kat artmışmı diye ama testede bravo demekki bebetime 5 degeri bile gçsteriyp em azından bende iki kere gösteriAcaba testte mi bir hata var canım hangi marka bu inşallah yükselir değerin normalde kesin vardır derdim çünkü ben 54 ile öğrendiğimde kaset testte hayalet çizgi çıkmıştı sadece seninki gayet belirgin
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah değerlerin sağlıkla bol bol artarCanım testte hata yokmuş önceki gün tekrar test yaptım 16 bugün tekrar yapıcam iki kat artmışmı diye ama testede bravo demekki bebetime 5 degeri bile gçsteriyp em azından bende iki kere gösteri
Benim değerim 6 iken bu şekilde çıkmıştı adete 6 gün kala
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah değerlerin sağlıkla bol bol artar
Çok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsindeğerlerin
Emin ol bende burda takıla takıla heveslendim 96 kilo ve 40 yaşlaBöyle mesajlar yorumlar görünce hamile kalasım geliyor yaRabbim herkesin hakkında hayırlısını göstersin isteyen herkes evlat sahibi olur inşallah
![]()
Heveslendiriyorlar ki Bi değişik enerjisi gar buranınEmin ol bende burda takıla takıla heveslendim 96 kilo ve 40 yaşla![]()
Hadi senide bekliyoruz hamişler kervanınaHeveslendiriyorlar ki Bi değişik enerjisi gar buranın![]()
Yükseliş güzel sanırım pek anlamıyorum amaDünkü tahlilimde 45 e yükselmişti degerim
Ben daha çok yeni evliyim kararsızım olsun mu olmasın diyeHadi senide bekliyoruz hamişler kervanına
Olsun valla çocuk evin neşesi evliliğin meyvesi Allah sanada isteyen herkese nasip etsin canımmmBen daha çok yeni evliyim kararsızım olsun mu olmasın diyeama inşallah gelirim
![]()
Amin inşallah Allah razı olsunOlsun valla çocuk evin neşesi evliliğin meyvesi Allah sanada isteyen herkese nasip etsin canımmm