Göz Çevresi Bakımı Kızlar bakın bi

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Konunun yeri burası deyil biliyorum mune hanım abla:) ama başka yardim alamıyorum arkadaşlardan bari azcik dursun öneri alayım arkadaslardan lütfen kızlar goz alti torbalarina krem tavsiyesi bekliyorum sizden patates salatalık hiç ise yaramıyo ha bu ara da size bi güzellik yapcam kas ve kirpik için aktardan bişey aldım yemin olsun 2.gunden fark etti inamamadim ama 1 tane de yağ bezesi çıkardı kendinden hatıra 17 liraya aldım valensey markanin kas kirpik serumu içinde bi süre yağ karışımı var neyse ya lütfen şu sisliklere fayda edecek bişey önerin bana tam geçirmesi bile biraz fayda etsin bari hem benim şimdiki derdim de buu napayım

Çok tatlısınız yaaa ben bişey bilmiyom bunu demek için geldim

Canım onerebılecegım 2 krem var biri kendi kremim, digerı de yıllar once kullandıgım bir krem, butcen nedir? Bır de burdan marka yazamıyoruz sanırım

Verdiğin bilgi karşılığı ben de sana bi güzellik yapacağım

Soğuk pres üzüm çekirdeği yağı al.

Canım onerebılecegım 2 krem var biri kendi kremim, digerı de yıllar once kullandıgım bir krem, butcen nedir? Bır de burdan marka yazamıyoruz sanırım
Canım sen ikisini de çok pahalıysa alamam da imkanları zorlarım genede marka veriliyo sknti olmuyo diye biliyorum ama

Verdiğin bilgi karşılığı ben de sana bi güzellik yapacağım

Soğuk pres üzüm çekirdeği yağı al.
Fayda edermi dersin sana duacı olurum valla bu arada gerçekten 2. Gunde Her yeri orman gibi olup bi yeri küsüp inat eden çıkmayan kasimin bi yeri vardı orası çıkmaya başladı kirpiklerimde uzamaya basladi

İmkanınız varsa estetik operasyonla halledebilirsiniz. Zaten bu tür çözümler kalıcı değil günü kurtarmalık...
Benim deyil eşimin başı torbalarla belada :) asla yaptırmaz ki hoş kendi de rahatsız olmuyo ama bana dert oldu yüzü çok yorgun duruyo

Canım sen ikisini de çok pahalıysa alamam da imkanları zorlarım genede marka veriliyo sknti olmuyo diye biliyorum ama

Anladım canım ben su an la praire cellular eye kullanıyorum ama yasım da var, ama heralde bu markadan asla vazgecmem bir daha, daha once kullandıgım urun ise lancome advanced genifuque serum ozel bır uygulama aparatı var o baya fark ettırıyor onunla masaj yaparak suruyorsun bu serumu.

35 yas için uygun mu acaba bide fiyatları nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…