- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.021
- 113
- Konu Sahibi Hayalperest5
Kiraya çıkmayı düşünyorsanız eşya almanıza gerek yok, eşyalı ev tutun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev alınacak
Ya kaynana bıraz konuşkan ama bana bısrdeyını görmedım gercı uzun süre kalmadık onla . Kayınpeder daha iyi ısındım ona ama dört Beşar bizde kalırısnız dedı eşimin annesı ev alınana kadar ama uzun süre o . Bebegım var onlara hizmet edemem habıre
Kp bütün parayı vermıyor Can'ım bırazını altın paramız vardı yırmı bin o var abimden biraz borç alacam inş verırse ve zaten kp düğüne cok az katkısı oldı ve dıger oğlullarına el tuttu hep biz kaldık ve muhtaç olduk daha iş bile yok ortadaKp size ev alacak
Ama siz 5 ay kvye tahammul edemeyeceksiniz
Ne guzel dunya
Bakin ben karsiyim kv ile oturmalara ama kpin ev almasina da karsiyim
Evli olan sizsiniz, esiniz ve siz. Biraz evlilik sorumluugu almayi ogrenmek adina herkesin herseyi kendi yapmasi taraftariyim
Sonuc olarak kiraya cikin, o kirayi da siz odeyin kari koca, bir zahmet![]()
sanırım anneme gıderım orası zaten musaıt eşimde ev falan ayarlar kalamam OkadarBende kendi anneme giderdim
dogru kendı evime gıder Bır kaç ay kalırım ilk sonra kira falan ayarlarız ama orda Okadar kalamam en fazla bir ayBeraber sakın yaşamaya başlama, görücen ile öncelikle sorunlar yaşarsın. Sonra eşin ile. Tabi zamanla annesine ailesine alışır erkek orada kalmaya devam edersin. Sıkıntı çek ama kendi evin olsun
Muhtac olmayin iste neden birileri sizin icin birseyler yapsin ki? Kendiniz ne yapabiliyorsaniz o kadariyla yasayin bence. İleride kimseye agiz egmemek icin. İs neden yok ortada? Neyle geciniyorsunuzKp bütün parayı vermıyor Can'ım bırazını altın paramız vardı yırmı bin o var abimden biraz borç alacam inş verırse ve zaten kp düğüne cok az katkısı oldı ve dıger oğlullarına el tuttu hep biz kaldık ve muhtaç olduk daha iş bile yok ortada
Yurtıdısandyız dönüyoruz iş daha bakmadık gelınce bakıcaz . Mecburuz almaya ki hepsıne yardım ettı babası bize etmedı bizede etsin ne var Kı bınfa ki ihtycmjz var zatenMuhtac olmayin iste neden birileri sizin icin birseyler yapsin ki? Kendiniz ne yapabiliyorsaniz o kadariyla yasayin bence. İleride kimseye agiz egmemek icin. İs neden yok ortada? Neyle geciniyorsunuz
Anliyorum sizi de ileride sorun olur bunlar hep. Kasikla verir sapiyla gozunuzu oyarlar. En ufak bir tartismada size ev aldik der basiniza kakarlar diye soyluyorum.Yurtıdısandyız dönüyoruz iş daha bakmadık gelınce bakıcaz . Mecburuz almaya ki hepsıne yardım ettı babası bize etmedı bizede etsin ne var Kı bınfa ki ihtycmjz var zaten