kizlar bakin lutfen :(

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
kizlar hamileyim kas gevsetici krem surdum diz kapagimin altina netten baktm zararliymis hemen yikadm 15 dk falan durdu ama bisey olur mu lutfen cewap cok korktm :(

O ilaçlar bölgesel bildiğim kadarıyla. Zannetmem zararı olacağını yine de doktora danışmak gerek.

Hemen yıkamışsın olmaz da hamilelikte ilaç kullanmadan önce mutlaka danış doktora çok gerekli olmadıkça da kullanma hiçbir ilacı. Geçmiş olsun

kizlar hamileyim kas gevsetici krem surdum diz kapagimin altina netten baktm zararliymis hemen yikadm 15 dk falan durdu ama bisey olur mu lutfen cewap cok korktm :KK43:

eminmisiniz zarari oldugundan, ben pek emin degilim yani hamilesiniz bir eczaneye doktora falan sormadan hicbirsey kullanmayin bence.

Diz kapagina surdum demissin ama kramp giriyo derken bacaginin arka tarafinami boyle yanma aci felaket bisey 3 4 dk sonra geciyor.
bana da cok olurdu hamileyken ozelliklede uykuda ayagimi ileri dogru attigimda o aciyla hemen firlardim.
tv soylemisti biri kuyruk sokumundaki bi ip gibi biseymi ne kopuyomus hamilelikte olurmus ama doktorluk bisey yokmus kendi kendine yine duzeliyomus kopan sey( adini unuttum).

kaç aylık hamilesin ki,, son 3 ayda zararlı bu tarz kremler diye okumuştum ..benim de boyun ağrım oluyor çok şiddetli ağlatacak derecede bazen ,doktor krem yazdı ona rağmen korktum çok ağrıdığında azıcık sürdüm..sonuçta dr.verdi yani rahat olmak lazım ama yine de insan pimpirikleniyor:) ben dr.değilim prb olur olmaz bir şey diyemem güzelim ama sen yine de dr a sormadan bir şey yapma.geçmiş olsunn

Hangi kremi kullandınız acaba? Bu tur ilaçlar hamilelikte kullanımı zararlıdır ama 15 dk kaldığına göre çok fazla emildigini düşünmüyorum. Size tavsiyem hamilelikte mümkün olduğunca ilaç kullanmayın hele de doktor tavsiyesi dışında

İçin rahat olsun canim olmaz bişey benim kuzenim hamile olduğunu bilmeden boynu için kad gevşetici iğne olmuştu ve o da öğrenince çok korkmuştur şükür ki hiçbişey olmadı şimdi 1 yaşinda cimcemesi :)

Back
X