Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün gecti adetim canimYok canım bu sonuca göre degilsin 0-5 beta referans araligi seninki 1.20 adet günun mu gecti yoksa erken mi yaptirdin testini
1 deydi adetim canim olmadim12 gün gecti adetim canim
Hakkinda hayirlisi olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bebişinin vakti gelmemiş demekki.Adetinde stresten yada kullandigin farkli ilaç varsa bu ay ondan mi gecikti acaba1 deydi adetim canim olmadim
İlaç kullanım olmadı canım siters te değilim yalnız şöyle oldu 20 adet kanı değildi pembe koyusekilde geldi 7 gün sürdü ama 1 de oluyordumHakkinda hayirlisi olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bebişinin vakti gelmemiş demekki.Adetinde stresten yada kullandigin farkli ilaç varsa bu ay ondan mi gecikti acaba
Ama 7 gun suren bi kanaman olmuş sonuçta adet olmuş olarak say 1inde oluyorsun tamam ama düzenin değişmiş bence sen en son kanadiğin zamani adet tarihin olarak hesaplaİlaç kullanım olmadı canım siters te değilim yalnız şöyle oldu 20 adet kanı değildi pembe koyusekilde geldi 7 gün sürdü ama 1 de oluyordum
Tam anladım ozaman erken mi yaptirdimAma 7 gun suren bi kanaman olmuş sonuçta adet olmuş olarak say 1inde oluyorsun tamam ama düzenin değişmiş bence sen en son kanadiğin zamani adet tarihin olarak hesapla
Malesef biraz erken olmuş bekle bakalim insallah hayirli bi haber alirsin gönlüne gore olsun herşey umarimTam anladım ozaman erken mi yaptirdim
Malesef biraz erken olmuş bekle bakalim insallah hayirli bi haber alirsin gönlüne gore olsun herşey
Ozaman yide kendimi koruyum ozaman canım düşük yaptım 2 düşük yaptım canım yok dediler onlardadaMalesef biraz erken olmuş bekle bakalim insallah hayirli bi haber alirsin gönlüne gore olsun herşey umarim
Hadi ya çok üzüldüm o zaman 1 hafta falan daha bekle olmadi tekrar kan testi yaptir ve evet madem böyle bi durumun var dikkat et kendine belli olmuyo demekkinOzaman yide kendimi koruyum ozaman canım düşük yaptım 2 düşük yaptım canım yok dediler onlardada
Evet canım bende çok üzüldüm eşim üzüldü ve dikat ediyomHadi ya çok üzüldüm o zaman 1 hafta falan daha bekle olmadi tekrar kan testi yaptir ve evet madem böyle bi durumun var dikkat et kendine belli olmuyo demekkin
Hadi inşallah Allah gönlunuze gore versin size kavuşma vakti gelmiş olsun bebişinizinEvet canım bende çok üzüldüm eşim üzüldü ve dikat ediyom