kızlar bana acil yardım edin.lütfenn

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar bana lütfen fikir verin.dün eşim eve gelince aşağıda otomatiğe basmış basmış yaklaşık 5 dakika boyunca ama yemin ederim ben duymadım.telefonlada aramış 3-4 kere beni.ama o an tel.yanımda değildi duymadım.en son tam telefonun sesine yetiştim ama kapandı ve akabinde zil çaldı hemen koştum otomatiği açtım.geldi resmen kıyamet koptu sen napıyorsunki 5 dakika bekletiyorsun beni.bi gariplik var.aklımdan binbir tane şey geçiyo şuan git yanımdan dedi ben şok oldum.daha önce hiç böyle bişe olmamıştı.ona güvensizlik hissettirecek bişede hiç yapmadım.ama anlamadım tepkisini bana inanmadı yalan söylüyorsun bişe var bu işde dedi durdu.gece küs uyuduk ben napayım kızlar.konuştum ne yapabilirim ki dedim yeminler ettim ama zil nasıl duyulmaz ev inliyo zil çalınca eminim çalmıştır çünkü ışığı yanıyordu dedi durdu ben napıcam ya resmen masum olduğum halde kocam bana iftira atıyo

yani simdi aranizi fiseklemek gibi olmasin ama bende cok sinirlenirdim kocaniz hakli birazcik .adam 5 dakka boyunca telefonla otomatla caliyor ve duymuyorsunuz.
tabikide olabilir ama gereksiz buyutmus

ama duymadım napabilirim ki duymadım.diyorumki çalmadı çalsa duyardım son anda nasıl çaldı peki diyo.ışığı yanıyordu çaldığına eminim diyo ama kızlar çalsa zili duyardım inanın bana tüm güveni gitmiş gibi davranıyo.ben ne yapmalıyım.hiç yorum yapmamışsınız lütfen yorumlarınızı bekliyorum

neredeydin o sırada.. telefonunu olsun duysandın bu kadar sinirlenmezdi.. işte n geliyor sanırsam yorgun ve aç olunca bu kdar kızmıştır.. geçer sorun değil bence.. birde sana ne ima etti herşey olabilir derken ? sen ne anladın yani ?

zilde bi tutukluk bir sorun olmustur duymamissinizdir insanlik hali ama Adam ceptende aramis onu nasil duymadiniz ki televizyonu falan cok yuksek sesmi actiniz acaba.Yanlis anladiysam duzeltin ama esiniz onu aldattiginizi mi ima etti size:53:bence bu cok buyuk bi guvensizlik sorunu:20:tamam isten gelmis yorgundur actir,tekrar tekrar zil calmis acilmamis ama Boyle bi durum olsa esim bana kizar ama bisey oldu dustunmu bayildinmi falan derdi herhalde.esiniz Boyle bir dusunceye neden kapildi ki,ne kadarlik evlisiniz?

kızlar telefon benim olduğum odada değildi o yüzden duyamadım malesef nebilim mutfakta yemeğin sesi tv nin sesi derken tel.i duymadım.ama inanın zil çalsa duyardım bir kere çaldı işte hemen açtım diyorum.yok diyo.önce öle dedi diyoki bişe oldu sandım sana diyo.ama kızlar baktıki tamam bana bişe olmamış daha ne diye diyoki aklımdan bin türlü şey geçiyo diye.ne olabilir diyorum bilmiyorum ama gariplik var diyo.nalet olsun keşke tel.yanımda dolaşsaydım her an.ya napıcam ben kızlar eşim anlamıyor

üzülme canım insanlık hali.belki zilinizde sorun vardır.mesela bizim zile tam basılmadığı zaman çalmaz.ne kadar basarsan bas duyamazsın sesini.öyle bişey olabilir.eşin başına birşey geldiğini düşünüp sinirlenmiş olabilir ama küs yatacak kadar büyütülecek birşey değil,abartmış bence.

Şu durumda küsmesi gücenmesi gereken sizsiniz.
İnciten o.
Konuşmak istediğinizi söyleyin.
Nasıl böyle bir şey düşünebildiğini..
Sesinizi yükseltmeden.

Ben olsam alttan almak yerine aksine ben üste çıkardım.
Ne demek istiyor, bu nasıl bir terbiyesizlik.
Asla taviz vermeyin, zilin çalmadıysa çalmamıştır, takılmıştır v.s. telefonda yanınızda değilmiş duymamışsınız, sadece bunu söyleyin ve kapatın konuyu.
Böyle bir durumda sizi ahlaksızlıkla itham eden adam için kendinizi paralamayın.

Back
X