Kızlar bana acil yardim heyecandan kalbim duracak:)

darkkis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
21
0
86
Kahramanmaraş
Bumu derdin digenleriniz olacak ama idare edin benide 5 yillik bir iliskim var butun ailem sulalem biliyo kendisi zaten akrabam biz gorusmuyoruz cunki annem gorusursen ve biri haverini getirirse arkanda durmam edebiyati yapiyor:) malum ramazanlik ve biz bir aydir sadece bir iftar yemegi ayarliyoruz memleketimin en gizli restorantlari otellerin yrmek bolumleri balikcilar artik en gzlisi hangisiyse neyse bulduk sonunda bir otelin restirantinda yer ayirtmis ben ne giyicem derdim o hem yanindaki ruhumumu rahatligi gibi rajat olmak istiyorum hemde şık cok kararsizim size birkac resim ceksem alti ayarladimda uste bir turlu karar veremedim ceket diyorum blazer ceket diyorum ya sicak olursa diyorum sifon gomlege kiziyilo onlari eliyorm birsry bulamadm bana yardm edin hadi kk gucu :D:)

Bumu derdin digenleriniz olacak ama idare edin benide 5 yillik bir iliskim var butun ailem sulalem biliyo kendisi zaten akrabam biz gorusmuyoruz cunki annem gorusursen ve biri haverini getirirse arkanda durmam edebiyati yapiyor:) malum ramazanlik ve biz bir aydir sadece bir iftar yemegi ayarliyoruz memleketimin en gizli restorantlari otellerin yrmek bolumleri balikcilar artik en gzlisi hangisiyse neyse bulduk sonunda bir otelin restirantinda yer ayirtmis ben ne giyicem derdim o hem yanindaki ruhumumu rahatligi gibi rajat olmak istiyorum hemde şık cok kararsizim size birkac resim ceksem alti ayarladimda uste bir turlu karar veremedim ceket diyorum blazer ceket diyorum ya sicak olursa diyorum sifon gomlege kiziyilo onlari eliyorm birsry bulamadm bana yardm edin hadi kk gucu :D:)

çek resimleri bir gönder bakalım
:34:

şöyle kapşonlu pelerinli tanıdık biri denkgelirse kendini saklayabileceğin :27:

ceket dönüşte lazım olabilir ama seçenekleri görmeden ne diyebilirizki

Cektn butun resimlerdeki eketleri zaten kombinleyerek aliyorum ben bu yuzden sadece bana ceket yardiminda bulunacaksiniz yasadgm yer soguk yazi bile bide gidecegimiz yerde dag etegnde bir otel bu yuzden sadece ceket koyuyorum

Eklentiler

• $1406297732508.webp
    $1406297732508.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
Ne gunahm varida gtmiyo resmler of kizlar mecbur anlaticam deri ceketim var kisa blazer spir byle bordo renkli cicekli bir uzun blazerim var ana rengi krem oda cok rahat limon sarisi var uzun modeli birde acik mavi var henuz daha gymedm sask mavisi var o kalinmi olur diye cekiniyorum birtanede birdi ceketm var bunlardan birini secmenizi isteyecektm bunlari sectm arasndanda siz secin dedim

Back
X