bence mama falan verme canım
doyuyor demekki fazla istemiyor
emmek istemese gecede almaz
kilosu nekadar doğmuştu ki
biraz kilo alımları az gibi geldi
selam kızlar benim bebiş 2.5 aylık ve geceleri meme emmesi güzel istekle alıyor ama gündüzleri zorla veriyorum alsada az emiyor ilk birinci ay 1 kilo aldı 2 ayda tam 1 kilo aldı dün tartıldı 15 günde 100 gr almış sadece şimdi 6kilo 100 gram sizce ne yapmam lazım gündüzleri mama versemmi süt emmeyi bırakırmı ?
canıım ya aynı sorun bizdede var 3,200 doğduk ilk 1 ay 1,5 kilo aldık 2. ayda 1 kilo aldık....ve aynı sizin durum bizdede var geceleri emiyor gündüzleri emmek istemiyo zorlan veriyom ......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım anlıyorum neler hissttiğini sende isretsen bi doktora danış bakalım ne diyecek bizin 15 günsonra bakalım aynımı herhangi bi nedeni varmı
neler önericek
arkadaşım bebeklerin kilo alımı her ay aynı olmak zorunda değildir. aylık 500-1000 gr almaları beklenir. ancak bu durum bebekten bebeğe değişir. bebeğinin kakası sarı ve sulu ise, ayrıca kilo alımı 2 ay üstüste sıfır olmamışsa sakın mama verme herşey normaldir merak etme. beslenemeyen bebeğin kakası top top olur (katıdır) aklında olsun
selam kızlar benim bebiş 2.5 aylık ve geceleri meme emmesi güzel istekle alıyor ama gündüzleri zorla veriyorum alsada az emiyor ilk birinci ay 1 kilo aldı 2 ayda tam 1 kilo aldı dün tartıldı 15 günde 100 gr almış sadece şimdi 6kilo 100 gram sizce ne yapmam lazım gündüzleri mama versemmi süt emmeyi bırakırmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?