• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana akıl verin nolurrrrr

Bence sizi gördükten sonra söylemeliydiniz.
Şimdi duyguları çok yoğun olamaz.
Ama görmüş olsaydı belki de iyice bağlanacaktı, aşık olacaktı.
Siz de onun duygularından emin olduktan sonra dile getirseydiniz, sizi sevdiği için her koşulda sizinle olmayı kabul ederdi. Şimdi riske atmış oldunuz bence.
Acele davrandınız.

Bu arada evlenip boşanmış olmak çok normal ama türk erkeği bu tip konuları takabiliyor eğer daha önce başından evlilik geçmemişse.

kızmayın ama siz bir anımı anlatayım

bir arkadaşım evli ayrılmış,birine aşık oldu bir günde,çocukda buna oldu,derken derken 1 ay sonra pat diye bitti..

arkadaşım bıze geldı ve piskolog ahbapda bızdeydı:başladı arkadaşım ağlayarak anlatmaya

biz ilk bakışta aşık olduk,2 gün evlenme teklıf etti,çok mutluyduk derken

doktorun cevapı:evet kızım 1.gün aşık oldunuz tabii,2.gün evlenme teklif etti tabı amaaaaaa

3.günde boşadı dimi dedi...

hızlı gelişen olayalrın bitişide o denlı hızlı oluyor,üzülme sbaır et geçer,nasılsa bir ay..

Ahhh sanall..
yapma be ablacım ya etrafnda okadr insan varken düşünsene seni ilk gördugnde napıcanı bılmıosun bilmıceksinde ..
yüz ifadelerni gülüşünü ağlayışını ne bilim saçma gelıo :S umaım mutlu olursun ama

söyledim işteeeee
şoka girdi,çok şaşırdı,sanki ilk kez benim basıma geliyoo

varmısın benle yokmusun dedim
öyle bişey söyledinki suan gercekten çok şaşkınım,hiç beklemediğim bişeydi bu dedi
akşama arıcam ben seni dedi

işteyim ve ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu,ben mutlu olamayacakmıyımmmmmm

onunla mutlu olacağınızdan neden bu kadar eminsiniz?

adamın ne olduğu belli değil

tanımadığınız bir adam için dökülür mü gözyaşı

kabul eder etmez o onun bileceği iş

kabul edebilir buluştuğunuzda siz ondan hoşlanmayabilirsiniz

kabul etmeyebilir sizi mutlu edecek tek kişi o değil

onun süre istemesi normal ama sizin bu işi bu kadar abartmanız normal değil. boşluktan mı bu bağlılık:1ninca:

söyledim işteeeee
şoka girdi,çok şaşırdı,sanki ilk kez benim basıma geliyoo

varmısın benle yokmusun dedim
öyle bişey söyledinki suan gercekten çok şaşkınım,hiç beklemediğim bişeydi bu dedi
akşama arıcam ben seni dedi

işteyim ve ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu,ben mutlu olamayacakmıyımmmmmm

tabiki şoka giricek bunu en baştan söylemeniz gerekirdi süre istemeside gayet normal. söledikden sonra benle varmısın yokmusun demen pek mantıklı olmamaış . bu öle mavi kutuyu açmaya benzemez:delphin:

verdigi tepkiyi normal goruyorum..
bundan sonra top onda neden zamana birakmiyorsunuz bundan sonrasini?

canlarım ben evlenip ayrıldım,3 sene oldu ayrılalı
suan bi birlikteliğe basladım yeni,1ay olucak ama öyle bişeyki onu kaybetmek istemiyorum
daha yüzyüze gelmedik,o yüzden durumumu söylemedim.ama tutucu ve kıskanç biri bu durumu kabullenirmi bilmiyorumm :((
ben onunla yasadığım duyguları cooook uzun zamandır yasamadım,hemde onu daha görmeden
yüzyüze görüştüğümüzde nası söliceğimi bilmiyorum
ilk görüşmede söylesemmi :((

bence söylemelin ilk buluşmada en doğrusu bu CADIARZU

Evlenip boşandığınızı söylememişsiniz zor durumlar bunlar. Ya ben uzun süredir hatta yıllar oldu diyeyim chat sohbet ortamlarındayım çok insan tipi gördüm değişik insanlar türler. Çok dikkatli olmanız gerek bakın ilk tepkisi düşüneyim şeklindeyse ilerisi için sağlıklı görünmüyor gibi. Ayrıca evlenip boşanmış kadınlar sanal ortamda cidden çok tehlikelerle karşı karşıya kalabiliyor. Erkekler sırf boşanmış diye cidden çok insafsız ve adice davranabiliyorlar.

kızlar haklısınız sanal,ne olduğu belirsiz evet bana faceten öle yüzlerce mesaj arkadaslık isteği geliyor.
ama bununla çok başka oldu, çok yerde kesiştiğimiz zamanlar olmuş,aynı anda aynı seyleri yazıyoruz birbirimize,gercekten bende daha önceden duysam sacma gelirdi bu bağlılık,ama bu çok farklı...dün akşam saat 21.30dan sabah 5.00e kadar msndeydik,cam actık,zaten sürekli acıyoruz.bu durumu kaldıramadığını anladım,biz konusurken eskilerden bile bahsetmeye tahammülü olmuyodu,ama aramızda garip bi bağlılık var,ve ben sana çok alıştım dedi,çünkü biz hergün msnde saatlerce görüşüyoruz(cam acık)
yani aslında suan devam ediyoruz...bilmiyorum kızlar ya kafam karman çorman...
ben uzun süredir bu duyguları hissetmemiştim...

kızlar haklısınız sanal,ne olduğu belirsiz evet bana faceten öle yüzlerce mesaj arkadaslık isteği geliyor.
ama bununla çok başka oldu, çok yerde kesiştiğimiz zamanlar olmuş,aynı anda aynı seyleri yazıyoruz birbirimize,gercekten bende daha önceden duysam sacma gelirdi bu bağlılık,ama bu çok farklı...dün akşam saat 21.30dan sabah 5.00e kadar msndeydik,cam actık,zaten sürekli acıyoruz.bu durumu kaldıramadığını anladım,biz konusurken eskilerden bile bahsetmeye tahammülü olmuyodu,ama aramızda garip bi bağlılık var,ve ben sana çok alıştım dedi,çünkü biz hergün msnde saatlerce görüşüyoruz(cam acık)
yani aslında suan devam ediyoruz...bilmiyorum kızlar ya kafam karman çorman...
ben uzun süredir bu duyguları hissetmemiştim...

durumunuzu kabullendi mi kabullenmedi mi:uhm:

sonradan canınızı yakmasın:1ninca:

eğer ilişkiniz olduğunu ve yolunda gittiğini düşünüyorsan bence durumunla ilgili soru sorma... genelde erkekler ilişki ile ilgili sorulara cevap vermek yerine yaşamayı ve hissetmeyi tercih ederler... o yüzden bir süre ağırdan al; kendini çok kaptırmadan ; onun bu durumu kabullenememe ihtimali olduğunu düşünerek paylaşımda bulun... ee kararın ne sorusunu duymak onda olumsuz bir etki bırakacaktır...

Kendine de ona da zaman ver... a.s
Oturup düşünün yerimseniben
Olacaksa olur olmayacaksa olmaz.
Sizi hayal ettiği gibi değil OLDUĞUNUZ GİBİ KABUL ETMELİ.
Bunu o anlamıyorsa siz anlatın söyleyin.
Onun istediği kalıplara GİREMEZSİNİZ.
Başınızdan bir evlilik geçmişse bu dünyanın sonu değil, hatta size daha da hassas davranmalı... a.s

canlarım ya bitmedi,o sadece kabullenemedi böyle bişeyi,çünkü diyorum ya geçmişten bile bahsederken kapattırıyodu konuyu.normalde sigara içmez,akşam ard arda birsürü sigara içti.ben seninle olmaktan çok mutluyum diyo,sana çok alıştım diyo.ve bugüne kadar en ufak ters,yanlış bi lafını duymadım.yine melekler şehrini izlicekmiyiz dedim(melekler şehrini izlicektik onunla) izlicez tabi bitanem dedi.bi insan görmeden,sadece msnde camda,tel.de bu kadar kısa sürede böyle nasıl bağlanır bilmiyorum ki ben o kadar güvenmiyoken insanlara,burda bikaç kişiyle görüşmüştüm ama 2. görüşmelerim olmadı hiç,olmuyodu istemiyodum,faceten bi dünya ekleyen mesaj atan oluyo hiçbirine yan dönüp bakmadım bile.bu bambaşka bişey...hergün arar sorar,eve gittimmi iştemiyim naptım,günüm nası gecti?, ya sanki 40yıldır birlikteymişiz gibi,sanki ben onu tanıyodumda yıllardır görüşmemişiz gibi

kızlar bende sorgulamayı bıraktım,çünkü bitmedi,akışına bıraktım...

Back
X