• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana akıl verin sizce ne yapmalıyım ??

smyyemr_60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
37
23
3
32
kayınvalidem beni hiç aramıyor kızlar. Geçen gece rahatsızlandı hastenedeydi hamileyim bu halimle 3 saat başında bekledim yanındaydım . Ben yanındaki tek geliniyim 1 eltim var isviçrede o ben her işine koşuyorum misafiri gelir gider temizliğinden tutun pastasından böreğine yaparım hasta olur ilgilenirim saygıda kusur etmem onlara karşı hep güleryüzlüyüm ama kayınvalidem beni aramaz sormaz hatta ben onu ararım ulaşamam ama o beni aramak yerine eşimi arayıp sümeyye beni aramış ne oldu bişe mi var der bunu bana Devamlı yapıyo hasta olsam eşimi arıyo nasıl oldu die beni kesinlikle aramıyo kadın eşime söledim zoruma gidiyo beni normalde aramıyo tamam ama bari ben onu aradığımda bana geri dönsün dedim ama eşim bunda bişe yok sen ben ne farkediyo dedi ama çok şey farkediyo inanın insan bekliyo ya hele hamileyken daha duygusal oluyosun belki abartıyosun takma diyceksiniz ama olmuyo elimde deil yani :KK17:Kızlar gerçekten çok zoruma gidiyo bu durum bide ben hamileliğimi biraz zor geçiriyorum beni arayıp bi kere napyosun yemek yedin mi istediğin bişe var mı yapıyım alıyım flan hiç demedi. inanın eltim onu senede 2 kere anca arar yani bana karşı yaptıkları biraz nankörlük gibime geliyo doğal olarak zoruma gidiyo ve eşim hiç bir zaman ailesine karşı benim tarafımda olmaz hatta annesinin bana yaptığı en ufak şeyleri bile başıma kakar o yüzden ona çok anlatmak istemiyorum üzüldüğümü bozulduğumu belli ediyorum ama eşim kesinlikle oralı deil. Ne olur bana bi akıl verin sizce ne yapmalıyım bu konu hakkında konuşmalımıyım kayınvalidemle yoksa artık bende aramasam mı onu bilemiyorum :110:

Benim kayınvalidem öyle uzun konuşcak aman aman sohbetli bi kadın deil ama insan bi naıtın nasılsın die ara

Aslında iyi biri başta da böyle deildi ne oldu nie böyle anlamıyorum çok kafam takılyo elimde deil

Umursamamaktan başka çareniz yok..
Ooo bebeğiniz geliyor..
Bundan daha güzel ne olabilir ki?
Ne diye kendinize tasa arıyorsunuz ki?

Sizi umursamayanı siz de umursamayacaksınız..
Saygı çerçevesinde tabi ki..
Tepki yok.. Trip yok..

Niye her işine koşturmakta ısrar ediyorsunuz ki peki hala? Hastalığı bunların dışında tutuyorum tabi. Ama belli ki kayınvalidenizin kurmak istediği yakınlık derecesi bu.
Şimdi siz onun için yaptıklarınızı iyilik olarak görüyorsanız ya karşılık beklemeyecek, şikayet etmeyecek aynı şekilde devam edeceksiniz. Ya da size ne kadar adım atılıyor, yakın davranılıyorsa, o kadar karşılık vereceksiniz. Ben olsam ikincisini yapardım.

Aslında dün doktora gitti ve ben aramadım ama az önce eşim eve geldi suratı asıktı ne oldu die sordum bişe sölemedi ama ben anladım annesi yüzünden aramadı beni die eşimi aradığına eminim

Umursamamaktan başka çareniz yok..
Ooo bebeğiniz geliyor..
Bundan daha güzel ne olabilir ki?
Ne diye kendinize tasa arıyorsunuz ki?
Sizi umursamayanı siz de umursamayacaksınız..
Saygı çerçevesinde tabi ki..
Tepki yok.. Trip yok..
Kesinlikle trip atmıyorum hiç bişe olmamış gibi davranıyorum saten

Niye her işine koşturmakta ısrar ediyorsunuz ki peki hala? Hastalığı bunların dışında tutuyorum tabi. Ama belli ki kayınvalidenizin kurmak istediği yakınlık derecesi bu.
Şimdi siz onun için yaptıklarınızı iyilik olarak görüyorsanız ya karşılık beklemeyecek, şikayet etmeyecek aynı şekilde devam edeceksiniz. Ya da size ne kadar adım atılıyor, yakın davranılıyorsa, o kadar karşılık vereceksiniz. Ben olsam ikincisini yapardım.
Emin ol sadece eşimin yüzü düşmesin die bu kadar iyilik yoksa ben öyle kendimi ezdircek ezik biri deilimdir ama kendi ailem gibi sevdiğim için böyle hassas davranıyorum yani aslında elimde deil bazen diorum bırak boşver ama olmuyo bi kere aramadım eşim surat yaptı ben ne yapcağımı şaşırdım

bırak aramazsa aramasın sende işlerini yapma
her zaman yanında olunca birisinin el altı gözüyle bakıp değer vermiyorlar maalesef

Emin ol sadece eşimin yüzü düşmesin die bu kadar iyilik yoksa ben öyle kendimi ezdircek ezik biri deilimdir ama kendi ailem gibi sevdiğim için böyle hassas davranıyorum yani aslında elimde deil bazen diorum bırak boşver ama olmuyo bi kere aramadım eşim surat yaptı ben ne yapcağımı şaşırdım
Eee siz aranıp sorulmayınca üzülüyorsunuz madem, yüzünüz düşmüyor mu? Eşiniz bunu umursuyor mu? Ben olsam eşime bunu sorardım. Dünya annesinin etrafında dönmüyor. Elinizden gelenin fazlasını yapmanıza rağmen ve karşı taraftan umduğunuz sıcaklığı bulamıyorken, en ufak şeyde annesi trip attı diye, eşinizin size surat asmaya hakkı var mı? Eşinizi mutlu etme düşünceniz güzel de aynı şekilde o da sizin mutluluğunuzu düşünmeli.

eşin surat yapıyor diye yapma
sen de eşine surat yap onlar bana nasılsın demekten aciz
ben de insanım...
deyin... güzelce ve asla surat asmasını takmayın yine gördüğünüz de saygısa kusur etmeyin... eşiniz ile ailesi yüzünden tartışmayın tartışmadan kaçının... ama eski gibi de olmayın...

Atıyorsunuz demedim zaten..
Hani bundan sonra umursamayın diye tavsiye verdim ya size..
Umursamamak demek trip atmak, ya da konuşmamak, terslemek gibi algılanmasın diye söyledim..
Ben anladım sizi yani diorum ki kırılsamda sinirlensem dahi belli etmiyorum tabi umursamamak mümkün deil benim için böyle şeyleri çok takan biriyim kurtulamıyorum

eşin surat yapıyor diye yapma
sen de eşine surat yap onlar bana nasılsın demekten aciz
ben de insanım...
deyin... güzelce ve asla surat asmasını takmayın yine gördüğünüz de saygısa kusur etmeyin... eşiniz ile ailesi yüzünden tartışmayın tartışmadan kaçının... ama eski gibi de olmayın...
Ne güzel sölemişsiniz ama eşimde bitiyo herşey bana karşı anlayışlı deil ne kadar güzellikle konuşursam konuşuym her zaman annem haklı ne var onda sen ara der surat asmıyorum ama eşim kesinlikle hemen rengini belli ediyo davranışları konuşması hemen değişyo ne yapcağımı şaşırdım inanın

Back
X