• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bana akil verin :(

Bence de ayrıl, seni bu şekilde kabul edecek insan muhakkak çıkar karşına... kaldı ki bi hata yapmışssın. bundan sonra daha dikkatli ol, başkası beni almaz diye düşünüp daha büyük hata yapma.

zar hesabı yapmak bu kadar kritik mi? Daha önce yapsaydın keşke zar fizibilitesi de pişmanlık payını az olsa katsaydın:51:

Tamam ya. Neden dalga geciyorsunuz? Ben bir hata iwledim. Bu hatanin bedelini omrumun sonuna kadar kecmeye mecburum. Bi de siz dalga gecmeyin, lutfen. Ben sadece derdimi bölüşmek istedim. Sağolun

yaptıgın hata bakireligini vermen degil böyle bi düşünceye sahip olman herkes hayatında hatalar yapabilir her hata bakiredir tekrarı zevke girer :)

Ben azeriyim. 22yaşındayım.ben 1yil 8aydir biriyle sevgiliyim. İlişkim,duygularim çok karmakarişik. Sevgilimle ilk taniştiğim zamanlar çok mutluyduk. Seviyordum onu. Güzel günler geçiriyorduk. Sonra biz bazen geceleri de bir geçirmeye başladik, yani yattik. Bana dokundu, çok güzeldi her şey. Sonra bir gün beni aldattigini anladim. Bir siteye girerek kizlarla konuşuyormuş. Ama yeminler etti falan, ben de affettim onu. Sonra yine iyiydi aramiz. Ama bir gün yine beni aldattigini anladim. Başka bir kizla konuşuyormuş. Çok üzüldüm, kavga ettik falan. Sonra ayrıldı o kızla da. Ama ben onunla ayrılamıyorum. Bana karşı fikri ciddi. Beni ailesiyle taniştirti. Bütün sülalesi beni biliyor. Ama benim ailem onu istemiyor. Çünki ben üniversite okudum, ama o okumadı.evi yok, bide annesiyle babası boşanmış. O yüzden ailem beni ona vermek istemiyor. Ama ben onunla evlenmeye mecburum. Çünki ben artik bakire degilim. Ailem istemese bile, sevgilim beni aldatsa bile ayrilamam ondan.. Keşke ama ayrila bilsem...

dünyanın sonu değil ne demek ayrılamam senin ona mecbur olduğunu hissetiği için o kadar şeyler yapmış nasıl olsa ayrılmıyo diye. bırak milletin ne düşündüğünü kendi mutluluğun için yaşa eminim seni gerçekten seven birisi olduğun da o zar değil sen önemli olursun onun için kendine işgence etme kendine olan saygını yitirirsin ancak böyle kendine gel canım gençliğini böyle bir adama ağlayıpta geçirme

smdı aldatıldıkları ıcın bsananlar var canm yapma gelecegını kırletme kısılıksız ınsanlar ıcın kı senın o hıc bıseyın deıl bnce ayrıl derım karar senın yınede

smdı aldatıldıkları ıcın bsananlar var canm yapma gelecegını kırletme kısılıksız ınsanlar ıcın kı senın o hıc bıseyın deıl bnce ayrıl derım karar senın yınede

lafa bak bakire değilim mecburum ona. yahu hala neyin kafasındasınız. madem seni aldatmış madem şöyle madem böyle demicem; madem sevgin bitti tek kalemde bitireceksin. zar neymiş, bekaret neymiş :KK14: yarın da gelir burda, kızlar mecburi bir evlilik yaptım hamileyim kocam beni sürekli aldatıyor.
kızlar geçmiş konularımdan beni hatırlarsınız, çocuğum doğdu ama kocam hiç değişmedi hala beni aldatıyor, üstelik şimdi dayak da başladı yardım edin.
kızlar bi önceki konumu hatırlarsınız, şuan hastaneden yazıyorum sizlere, feci dayak yedim, kocamı yatağımda başka bir kadınla birlikteyken rahatsız ettiğim için dövdü beni :KK53:

hazırız biz ablacım, bekliyoruz yeni konularını :KK19:
Hakli dağılabiliriz.

Back
X