Kızlar bana bi akıl verin

sakura21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
73
106
43
31
daha önce bi konu açmıştım bi aile dostu vasıtasıyla evlilik amacıyla biriyle tanıştırıldım ve internet üzerinden konuştuk , kendisi benim olduğum ülkeye gelicek ve yüzyüze görüşcez demiştim, benim olduğum ülkeye geldi ama şehrime gelemedi girişte vizesinde bi sıkıntı çıktı ve olduğu yerde evrak işini halletmeden gelemicek ona da 20 gün sürer demişler.
Bugün telefonda bunu konuşurken aa ben geleyim o zaman dedim oraya ama o da gerek Yok yorulursun ben işlerimi hallediyim görüşürüz dedi( 6 saat mesafede)
Öyle diyince de biraz üzüldüm :KK43: yani aylardır birbirimizi merak ediyoruz ve yarın gitsem görüşebiliriz fakat hiç oralı olmadı sanki
Ben üzüldüm, yine de umursamadım sürpriz yaparım diye düşünüyodum , bu mevzuyu bi arkadaşıma anlattım o da sakın gitme o çok isteseydi zaten seni çağırırdı kaçan kovalanır gidersen çok istekli olduğunu düşünür bekle çok istiyorsa kendi gelsin filan dedi benim moralim iyice bozuldu :KK43:
Yani sanki oğlan beni takmıyormuş gibi bir psikolojiye girdim kız arkadaşım böyle konuşunca Ben mi çok saf düşünüyorum sizce napmalıyım kızlar ?

Son düzenleme:
Bence de gitmeyin arkadaşınız doğru söylemiş. Çocuğun dediğini de yanlış anlamayın bu arada art niyetli dememiştir gerçekten 6 saat git gel yorulmayın diye öyle söylemiştir..

Bu kadar irdelemeyin. Siz yorulmayın diye söylemiştir,ki aksi durum olsa da elbet öğrenirsiniz. Şimdiden kendinizi sıkmanın alemi yok.

İlişkiniz henüz çok çok yeni,
Sizin birşeyler yapmanız için çok erken
Bence oluruna bırakın,
Koşa koşa gitmeyin. Derim ben.
Arkadaşınız biraz haklı bu durumdan

Bencede arkadasin dogru soylemis gorusmeniz kismet olacaksa bir sekilde gorusursunuz senin gitmem cok istekli oldugunu gosterir ve adama itici gelebilir

Olduğun ülkeye kadar gelmiş . Şimdinin bazı erkekleri olduğun şehire bile gelmeye eriniyor. Kötülüğün için dememiştir.

Senin ülkene seni görmek için değilde başka bir iş için mi geldi eğer öyle ise sakın gitme
Ama sırf seni görmeye geldiyse belki yorulmaman için gelme diyodur ama istiyordur da bi yandan

daha önce bi konu açmıştım bi aile dostu vasıtasıyla evlilik amacıyla biriyle tanıştırıldım ve internet üzerinden konuştuk , kendisi benim olduğum ülkeye gelicek ve yüzyüze görüşcez demiştim, benim olduğum ülkeye geldi ama şehrime gelemedi girişte vizesinde bi sıkıntı çıktı ve olduğu yerde evrak işini halletmeden gelemicek ona da 20 gün sürer demişler.
Bugün telefonda bunu konuşurken aa ben geleyim o zaman dedim oraya ama o da gerek Yok yorulursun ben işlerimi hallediyim görüşürüz dedi( 6 saat mesafede)
Öyle diyince de biraz üzüldüm :KK43: yani aylardır birbirimizi merak ediyoruz ve yarın gitsem görüşebiliriz fakat hiç oralı olmadı sanki
Ben üzüldüm, yine de umursamadım sürpriz yaparım diye düşünüyodum , bu mevzuyu bi arkadaşıma anlattım o da sakın gitme o çok isteseydi zaten seni çağırırdı kaçan kovalanır gidersen çok istekli olduğunu düşünür bekle çok istiyorsa kendi gelsin filan dedi benim moralim iyice bozuldu :KK43:
Yani sanki oğlan beni takmıyormuş gibi bir psikolojiye girdim kız arkadaşım böyle konuşunca Ben mi çok saf düşünüyorum sizce napmalıyım kızlar ?

Ben uzulecek bir durum goremedim, sizin o kadar yolu gelip yorulmanizi istememistir. Fakat supriz de yapmayin henuz, teklifinizi etmissiniz ama o kabul etmemis.

Ayrica size gelme demesinin sebebi belki de kahraman erkek imaji zedelenmesin diye olabilir :)

Back
X