E Elfurflm Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 246 66 13 31 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #1 Kizlar sanki adet olucam böyle saatini bekliyorum gibi ama sivilce çıkmış yüzümde adetime 3 gün var ama siz söyleyin sizce böyle adet olacak gibiyim
Kizlar sanki adet olucam böyle saatini bekliyorum gibi ama sivilce çıkmış yüzümde adetime 3 gün var ama siz söyleyin sizce böyle adet olacak gibiyim
bebeklinick Bir kızı bir oğlu varmış kendi hayatına dalmış🩷 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.156 En iyi cevaplar 1 40.904 598 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #2 Elfurflm .!.: Kizlar sanki adet olucam böyle saatini bekliyorum gibi ama sivilce çıkmış yüzümde adetime 3 gün var ama siz söyleyin sizce böyle adet olacak gibiyim Genişletmek için tıkla... Ne soruyorsun anlasilmiyor ki
Elfurflm .!.: Kizlar sanki adet olucam böyle saatini bekliyorum gibi ama sivilce çıkmış yüzümde adetime 3 gün var ama siz söyleyin sizce böyle adet olacak gibiyim Genişletmek için tıkla... Ne soruyorsun anlasilmiyor ki
E Elfurflm Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 246 66 13 31 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #3 zorunlunick .!.: Ne soruyorsun anlasilmiyor ki Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlaşılmıyor adet olmak istemiyorum ama bilmiyorum
zorunlunick .!.: Ne soruyorsun anlasilmiyor ki Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlaşılmıyor adet olmak istemiyorum ama bilmiyorum
E Elfurflm Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 246 66 13 31 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #4 Elfurflm .!.: Nasıl yani anlaşılmıyor adet olmak istemiyorum ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sanki adet olacak gibiyim 3 günüm var ama göğsüm çok ağrıyor sanki vakum çekmiş gibi
Elfurflm .!.: Nasıl yani anlaşılmıyor adet olmak istemiyorum ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sanki adet olacak gibiyim 3 günüm var ama göğsüm çok ağrıyor sanki vakum çekmiş gibi
Uykusuz Koala 09.03 🤍 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Eylül 2018 5.406 11.121 198 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #5 Elfurflm .!.: Sanki adet olacak gibiyim 3 günüm var ama göğsüm çok ağrıyor sanki vakum çekmiş gibi Genişletmek için tıkla... Bende tam anlayamadım soruyu. Ne konuda yardıma ihtiyacınız var? Hamilelik için falan mı diyorsunuz acaba olabilir mi diye?
Elfurflm .!.: Sanki adet olacak gibiyim 3 günüm var ama göğsüm çok ağrıyor sanki vakum çekmiş gibi Genişletmek için tıkla... Bende tam anlayamadım soruyu. Ne konuda yardıma ihtiyacınız var? Hamilelik için falan mı diyorsunuz acaba olabilir mi diye?
HuMerTurk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ocak 2020 5.986 11.612 168 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #6 Hamilelikten mi şüpheleniyorsunuz
Canikox Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 3.403 5.953 78 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #7 Elfurflm .!.: Kizlar sanki adet olucam böyle saatini bekliyorum gibi ama sivilce çıkmış yüzümde adetime 3 gün var ama siz söyleyin sizce böyle adet olacak gibiyim Genişletmek için tıkla... Soru nedir?
Elfurflm .!.: Kizlar sanki adet olucam böyle saatini bekliyorum gibi ama sivilce çıkmış yüzümde adetime 3 gün var ama siz söyleyin sizce böyle adet olacak gibiyim Genişletmek için tıkla... Soru nedir?
Meral01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2016 6.368 13.956 248 18 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #8 Elfurflm .!.: Nasıl yani anlaşılmıyor adet olmak istemiyorum ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adet olup olmicaginizi biz nerden bilelim erken gebelik testleri var alıp yapsanız içinizdeki şüphe gider Allah gönlünüze göre versin
Elfurflm .!.: Nasıl yani anlaşılmıyor adet olmak istemiyorum ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adet olup olmicaginizi biz nerden bilelim erken gebelik testleri var alıp yapsanız içinizdeki şüphe gider Allah gönlünüze göre versin
E Elfurflm Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 246 66 13 31 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfurflm #9 Pembeumutlar .!.: Bende tam anlayamadım soruyu. Ne konuda yardıma ihtiyacınız var? Hamilelik için falan mı diyorsunuz acaba olabilir mi diye? Genişletmek için tıkla... Evet ama işte adet tarihlerim çok değişiyor
Pembeumutlar .!.: Bende tam anlayamadım soruyu. Ne konuda yardıma ihtiyacınız var? Hamilelik için falan mı diyorsunuz acaba olabilir mi diye? Genişletmek için tıkla... Evet ama işte adet tarihlerim çok değişiyor