• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bir akıl verin lütfen :(

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Benim esimin 6 bin tl kredi karti borcu var ve ayda 100 lira falan faiz oduyoruz asgarisini odedigimiz icin. Ayni zamanda dugunden kalan bir kisim paramiz var 8.5 bin tl. Simdi size soruyorum bu parayla kredi kartini kapatip aylik birikim mi yapmali yoksa bu paraya hic dokunmadan karti odemeye mi calismali ? Kartin asgarisi 1500 - 1600 lira oluyor onu odeyince de elimize harclik kalmiyor bu sefer tekrar karttan kullanmak zorunda kaliyoruz ne yapsam nasil yapsam sasirdim sizce ne yapmaliyim ??

bence de borcu kapatın
kredi katı asgarisi ödemek doğru değil ki
borcu kapatın, borç varmış gibi her ay para koyun bir kenara

normalde borcu kapat derimde ,sonra borç kapandı diye kendinizi salıp harcamalarınız çoğalmasın.
Bu durumda birikim yapmak hayal olur.

Benim esimin 6 bin tl kredi karti borcu var ve ayda 100 lira falan faiz oduyoruz asgarisini odedigimiz icin. Ayni zamanda dugunden kalan bir kisim paramiz var 8.5 bin tl. Simdi size soruyorum bu parayla kredi kartini kapatip aylik birikim mi yapmali yoksa bu paraya hic dokunmadan karti odemeye mi calismali ? Kartin asgarisi 1500 - 1600 lira oluyor onu odeyince de elimize harclik kalmiyor bu sefer tekrar karttan kullanmak zorunda kaliyoruz ne yapsam nasil yapsam sasirdim sizce ne yapmaliyim ??
Aynı durumu yaşamış biri olarak kesinlikle borcunuzu kapatın derim. Aylık 100 tl faiz de az bir para değil. Hem faiz öderken de helal paranıza haram karıştırmış oluyorsunuz. Kafanız rahat olur.

normalde borcu kapat derimde ,sonra borç kapandı diye kendinizi salıp harcamalarınız çoğalmasın.
Bu durumda birikim yapmak hayal olur.

Yani esime kalsa dediğin gibi olur canim :) ama onun maas karti da bende odemeleri ben yapiyorum bende planliyimdir harcamam yani

profilinize baktım öğretmenmişsiniz, eşiniz de çalışıyordur, aylık 1800 ödeseniz bile size kalan maaş yetmiyormu?

Borcu ödeyin kartı kapattırın yada limitini düşürün. Çünkü borç kapandı diye tekrar karta yükleniliyor.

profilinize baktım öğretmenmişsiniz, eşiniz de çalışıyordur, aylık 1800 ödeseniz bile size kalan maaş yetmiyormu?

Canim onun disinda 1700 lira esimin kredi borcu var malesef evimiz kira esya taksitimiz var malesef aylik 5500 u buluyor odemelerimiz :(

her ay köşeye para koyabileceğinize inanıyorsanız borcunuzu kapatın. sanki borç ödüyormuş gibi birikime deva edin tabi irade işi

Sagolun kizlar hepiniz ayni fikirdesiniz bende dediginiz gibi yapmaya karar verdim ama borc varmis gibi ayda 1000 - 1500 arasi para aticam bankadaki hesabima

en iyisi borcu kapat.kartı da eşinden al:)

Back
X