kızlar bana bir akıl verin lütfen

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
eşimle sabahtan inatlaştımm.. mevzu yine giyim mevzusuu makyaj mevzusuu... bir erkeğin bu şekilde karışmasına tahammül edemiyen bir insandım.. büyük konustum sanırım evlendimmm... evlendiğim günden beri giyinmek zulüm giyinemediğim bissürü gömlek etekk..... çok sıkıldımm çokk.. normalde de açık giyinen biri değildimmm mini giymem askılı giymemm.. sadece yakam sınırdadır. kii bilirsiniz gömlekler.. tshırtler hani ne kadasr yakası sıfır olan varki olan varsa da ben sevmiyorumm nefret ediyorumm.. o byle üstüme geldikçe helee... bigün tamam dediği ibi olsun diyorum ama dayanamıyorumm penyeni aşağıya indirryakanı çekiştir belini çekiştir eğilme kalkma... ne yapıcam ben dayanamıyorumm. o değişmeyeceğini sylüyo. üstüme bu kadar gelmesee belki dediği gibi olucak ama inada bindiş işş.. çok boş bi konu farkındayım ama... şimdiki aklım olsa kıskanc biriylee asla asla evlenmezdim. onun hariincde eşim mükemmel birii sadece şu kıskanclıgı zulüm. ne yapıcam ben :( :( :(

Yakasını düğmele cık. Etegini indir.
İşe gidince ac yakanı bagrıgını. Eteginide katla. :KK70:

Liselerdeki genclik böyleydide :rolleyes:

penyeniaşağıya indirryakanı çekiştir belini çekiştir eğilme kalkma.
onun hariincde eşim mükemmel birii sadece şu kıskanclıgı zulüm. ne yapıcam ben :KK43: :KK43: :KK43:

Onun haricinde ne var ki mükemmel olsun adam, insanın hayatı giyinip soyunmakla geçiyor zaten, her gün bu saçmalık çekilir mi?

Üstelik değişmeyeceğini söylüyormuş, daha ne desin?

Üç yaşındaki kızlara yukarıdaki şekilde "eğilme, kalkma, yakanı, belini çekiştir" denir, o da hasta olmasın diye ki bunu çocuk bile dinlemez yapar yapacağını.

Bunun koskoca kadına söylenmesine kıskançlık değil hastalık denir.

Yani eşiniz sizi kıskanmıyor, gövde gösterisi yapıyor, "ben erkeğim ben ne dersem o olur" diyor, bugün bunu aşmazsanız yarın buraya daha tatsız konular açarsınız.

Nesi mükemmel
Seni kandırmış
Sözlüyken ses etmemiş evlenince kısıtlıyor
Eşin sinsiymiş, bilsem evlenmezdim diyorsun bak bilmiyormuşsun imzaya kadar

Haberin yok muydu evlenmeden önce bu huylarından. Yoksa hoşuna mı gitti o zaman ya da değiştirebileceğini mi düşündün?

buna kıskançlık denmez, eşinizin size çocuk muamelesi yapması gibi bir şey.. sizin nerde Nasıl giyineceğinizi Nasıl davranacağınızı bilmiyormuş gibi davranıyor size. ama siz de inada bindirirseniz sonuç iyiye gitmez gibi bence güzelce ciddi bir şekilde anlatın ona heralde anlayacak biridir

eşimle sabahtan inatlaştımm.. mevzu yine giyim mevzusuu makyaj mevzusuu... bir erkeğin bu şekilde karışmasına tahammül edemiyen bir insandım.. büyük konustum sanırım evlendimmm... evlendiğim günden beri giyinmek zulüm giyinemediğim bissürü gömlek etekk..... çok sıkıldımm çokk.. normalde de açık giyinen biri değildimmm mini giymem askılı giymemm.. sadece yakam sınırdadır. kii bilirsiniz gömlekler.. tshırtler hani ne kadasr yakası sıfır olan varki olan varsa da ben sevmiyorumm nefret ediyorumm.. o byle üstüme geldikçe helee... bigün tamam dediği ibi olsun diyorum ama dayanamıyorumm penyeni aşağıya indirryakanı çekiştir belini çekiştir eğilme kalkma... ne yapıcam ben dayanamıyorumm. o değişmeyeceğini sylüyo. üstüme bu kadar gelmesee belki dediği gibi olucak ama inada bindiş işş.. çok boş bi konu farkındayım ama... şimdiki aklım olsa kıskanc biriylee asla asla evlenmezdim. onun hariincde eşim mükemmel birii sadece şu kıskanclıgı zulüm. ne yapıcam ben :KK43: :KK43: :KK43:
ayy zor böylesi.. zamanla sakinler... pek inatlaşmadan halledebilirsin bunu..
benim de kırmızı az topuklu terlik ve leopar desenli bluz yasağım var :D sadece bu ikisi. aslalarımız bunlar.
bana sexi gelen, başkalarına da sexi gelir mantıgı ile beyinlerini yiyip ölüp bitiyorrlaarr. yazzzııkkk.

buna kıskançlık denmez. adam seni sindirmeye çalışıyo. istediğin gibi giyin gerisi ona kalmış

Back
X