kızlar bana bir yardımcı olurmusunuz ?? Fikir verirmisiniz ??

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Selam kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var, bundan yaklaşık 1 ay önce aile vasıtası ile bir çocukla tanıştırıldım ama bu tanışma yüz yüze olmadı çok hoş yakışıklı bir çocuk tam aradığım tip faceden ekledim falan ancak bu 1 aylık süre içerisinde konuşmamız 4 yada 5 i geçmedi genelde ben yazmadan o yazmıyor hatta bir ara 2 hafta falan yazışmadık neyse bayramda memlekete gittim benim ablamla bunun abisi arkadaş konu açıldı ablam çocuğun abisini aradı işte seninki ne düşünüyor diye ablama şey demiş işte uzun süredir yazışmamışlar benim ondan hoşlanmadığımı düşünmüş ancak şu var dediğim gibi ben yazmadan o hiç yazmıyor facede aktif ancak yazmıyor diğer husus ise son 1 haftadır faceye giriyor paylaşımlar yapıyor yorum falan ama sohbette hiç aktif gözükmüyor çevrimdışı birde sohbetlerimiz genelde soru cevap şeklinde gidiyor biraz soğuk gibi geliyor ama bazen sohbetlerimiz baya eğlenceli oluyordu sizce ne yapmalıyım hiç yüz yüze görüşmedik ayrı şehirlerdeyiz ama aklımdan çıkaramıyorum sabah onla kalkıp akşam onla yatıyorum hep resimlerine bakıyorum sizce nasıl davranim ?? Çocuğun abisine sorduğunda genelde olumlu söylüyor ama bu şekilde davranması beni çok üzüyor :( :(

Bir daha yazmayımmi çevrimdışı olsa bile :(

Selam kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var, bundan yaklaşık 1 ay önce aile vasıtası ile bir çocukla tanıştırıldım ama bu tanışma yüz yüze olmadı çok hoş yakışıklı bir çocuk tam aradığım tip faceden ekledim falan ancak bu 1 aylık süre içerisinde konuşmamız 4 yada 5 i geçmedi genelde ben yazmadan o yazmıyor hatta bir ara 2 hafta falan yazışmadık neyse bayramda memlekete gittim benim ablamla bunun abisi arkadaş konu açıldı ablam çocuğun abisini aradı işte seninki ne düşünüyor diye ablama şey demiş işte uzun süredir yazışmamışlar benim ondan hoşlanmadığımı düşünmüş ancak şu var dediğim gibi ben yazmadan o hiç yazmıyor facede aktif ancak yazmıyor diğer husus ise son 1 haftadır faceye giriyor paylaşımlar yapıyor yorum falan ama sohbette hiç aktif gözükmüyor çevrimdışı birde sohbetlerimiz genelde soru cevap şeklinde gidiyor biraz soğuk gibi geliyor ama bazen sohbetlerimiz baya eğlenceli oluyordu sizce ne yapmalıyım hiç yüz yüze görüşmedik ayrı şehirlerdeyiz ama aklımdan çıkaramıyorum sabah onla kalkıp akşam onla yatıyorum hep resimlerine bakıyorum sizce nasıl davranim ?? Çocuğun abisine sorduğunda genelde olumlu söylüyor ama bu şekilde davranması beni çok üzüyor :( :(

çocuk sanki zoraki görüşüyor sizle. :6:
bir de yüz yüze görüşseydiniz keşke, en azından istiyorsa ilgilenirdi istemiyorsa da anlardınız yani.
bu belirsizlik zor bir durum. bence bağlanmayın, yok yere çok bağlanmışsınız gibi geldi bana.
o ilgilenmiyorsa siz de ilgilenmeyin, görüşecekse de gelsin yanınıza yüz yüze görüşün :ssz:

Hatta bir seferinde telefondan görüşelimmi dedim tabiki dedi ancak tel şu anda bozuk dedi bende iyi dedim ancak geçmişte bir kızdan baya bir darbe yemiş genelde o dönemdeki paylaşımları öyle yok kızlar şöyle yok aşk acısı falan galiba olumsuz benim durum yaa:(

İsteyen insan merak eder,yazar.
Sen yazmadan yazmaması garip. Soğuk biri belli.
Ya da hoşlanmadı,ısınamadı. her ne ise,sen yazma bir daha kesinlikle.
Başka çocuk mı yok. Adım atma sakın. :45:

Yüzyüze görüş bence.baktin soguk davraniyor bi daha arayip sormazsin

Yüz yüze görüşcemde adamla irtibata geçemiyorumki beyefendi şimdi de çevrimdışı takılıyor en son cesaretlendim görüşelim dicekim ama hep çevrimdışı telefonuda yok işlerim çok yoğun çok yoruluyorum diyor kendisi bankacı

Çocuk senden o anlamda hoşlanmamış, zorla güzellik olmaz. Kibarlık olsun diye, sanki o senden değil de, sen ondan hoşlanmamışsın gibi göstermiş olayı. Seni engellemiştir sohbet kısmında. Sen de daha fazla uzatıp çocuğu darlama.

Çocuk senden o anlamda hoşlanmamış, zorla güzellik olmaz. Kibarlık olsun diye, sanki o senden değil de, sen ondan hoşlanmamışsın gibi göstermiş olayı. Seni engellemiştir sohbet kısmında. Sen de daha fazla uzatıp çocuğu darlama.

Anladım bunun bir çözümü yok galiba :(

Anladım bunun bir çözümü yok galiba :(

Yok, ama dünyanın sonu da değil. Ama en azından kibar insanmış, seni de rencide etmemiş hiç bir şekilde. Her şeyin hayırlısı, bu adam kısmetin değilmiş demek ki. Bundan sonra karşına daha neler çıkar, üzülme :31::54:

ortada senin düşündüğün gibi bir şey yok ve ablanın abisini arayıp sorması gerçekten hoş olmamış, bu işler inan böyle olmuyor

Haklısınız ama kaç kerede dedim rahatsızlık veriyorsam yazmayım diye ama yok zaten rahatsız olsam sana cevap vermem dedi çok garip bu erkekler ya madem olmayacaktı neden kabul etti ve abisi ablamın peşinden 2 ay koşmuş şunları tanıştıralım diye zaten bu işlerim hep hüsranla sonuçlanıyor off offf :(

Back
X