Selam kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var, bundan yaklaşık 1 ay önce aile vasıtası ile bir çocukla tanıştırıldım ama bu tanışma yüz yüze olmadı çok hoş yakışıklı bir çocuk tam aradığım tip faceden ekledim falan ancak bu 1 aylık süre içerisinde konuşmamız 4 yada 5 i geçmedi genelde ben yazmadan o yazmıyor hatta bir ara 2 hafta falan yazışmadık neyse bayramda memlekete gittim benim ablamla bunun abisi arkadaş konu açıldı ablam çocuğun abisini aradı işte seninki ne düşünüyor diye ablama şey demiş işte uzun süredir yazışmamışlar benim ondan hoşlanmadığımı düşünmüş ancak şu var dediğim gibi ben yazmadan o hiç yazmıyor facede aktif ancak yazmıyor diğer husus ise son 1 haftadır faceye giriyor paylaşımlar yapıyor yorum falan ama sohbette hiç aktif gözükmüyor çevrimdışı birde sohbetlerimiz genelde soru cevap şeklinde gidiyor biraz soğuk gibi geliyor ama bazen sohbetlerimiz baya eğlenceli oluyordu sizce ne yapmalıyım hiç yüz yüze görüşmedik ayrı şehirlerdeyiz ama aklımdan çıkaramıyorum sabah onla kalkıp akşam onla yatıyorum hep resimlerine bakıyorum sizce nasıl davranim ?? Çocuğun abisine sorduğunda genelde olumlu söylüyor ama bu şekilde davranması beni çok üzüyor