Kızlar bana bir yol gösterin lütfen

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
sorunum çok kısa ve net.erkek arkadaşım aramızın çok kötü ve çok yıpranmış olduğumuz,görüşmediğimiz bir dönemde beni aldattı.inkar etsede aldattı..bir kızla bikaç ay çıktı ve ayrıldı.biraz ayrı kaldık.ve sonra ben onu affettim.hatta işler okadar ilerlediki nişanlanmak üzereyiz.ama ben çok kararsızım.evet onu çok seviyorum onsuz çok acı cektim. oyüzden affettim zaten. onsuzluğa alışamadım.ama işler ciddiye bindiği içinmidir nedir çok kararsızım şimdi.korkuyorum bidaha yaparmı evliyken acaba.aslında şunu gördü kimsenin benim gibi olamadığını gördü bu her halinden belli.ama ben korkuyorum ne yapmalıyım?

goru$mediginiz donem derken ?
tamamen ayrilmi$miydiniz,

yani kavga edip tamam bitti diyip kapatmıştık tel.i ama herzaman öle olurdu ve biz hiç kopmazdık.bunu diyip kapatmamızın üstünden 15gün sonra kızla alaka kurmuş.ki ben bunu öğrenmeseydimde yine kaldığımız yerden devam edecektik.ama ben öğrendim.okızla alakası tabiki yok eminim bundan ama bana çok acı cektirdi evet barıştık affettim ama şimdi bilemiyorum neyapıcam

bitti deyip telefonu kapatıp 15 gun gorusmeyen ciftler ayrılmıs sayılır ama sizin ilişkiniz nasıldır bilemem ama 15 gun gorusmedigim insanla bende ayrılmıs sayarım kendimi hayatıma bakarım yani bunda affedilcek bir durum yok ayrıyken yasanmıs sizle beraber degilmis

arkadasım kafam karısık dıyorrsun ok tamam ayrıldın dıyelım bazı seylerı hazmedemeyıp ama bana oyle gelıyor kı yıne onu ozleyecek ve onsuzluga dayanamayacaksın o yuzden hiç bunlara gırme artık affetmıssın unutmaya calıs sorun da cıkarma
(bu yorumu yapma nedenım sende ayrılık gücü göremedıgımdendir..)

kızla o şu an tam nişan moduna girmiş durumda ooo mutluktan uçuyo.ama benim içimde fırtınalar kopuyo haberi yokonu öğrenmem yüzüne vurmam falan bizden çok şey götürdü.ozamanlar azcık utanıp sıkılacağına iyice pişkinleşmişti.değil af dilemek sllamıyodu beni bile.çok değişmişti.ama diyorumyaaa sanırım aradığını bulamadı bukez uysallaşmaya başladı.değerimi anlaması bakımından iyi oldu ama güvenimde sarsıldı baya.ozaman affetmeseydin diyebilirisniz belki ama çok seviyorumm evet çok seviyorum çok kararsızım ve güvenim sarsılmış durumdayım şuan.vazdagecemiyorum onunlada olamıyorum gibi.acele karar vermeliyim nişan yaklaşıyor

Son düzenleme:
Madem görüşmüyordunuz yani o ara ayrılmıştınız, o zaman aldatmış olmaz ama pek de çok seviyormuş gibi gözükmüyor burdan birinden ayrılıp hemen başkasıyla görüşebildiği için. Yok eğer aranız bozuk ama ayrılmadıysanız o dönem o zaman resmen aldatmış hem de aylarca. Evet şimdi yapan ilerde yıllar geçip duygular hafiflediğinde de daha kolay yapar(bence).

Bağımlılık hali her hatayı sineye çektirir işte.
Sonra olan sana olur.
Bir kere affedilen bir daha yapıyor.
O şimdi vazgeçilmez olduğunu bildiği için çok rahattır.
Ohh ne güzel ne yapsam da benden kopamayacak biriyle evleniyorum diyordur.
Zor bir durum.
Keşke biraz daha güçlü olabilsen ve onsuz yapamam tavırlarından kurtulabilsen.
Bu korkuyla evlenmen huzurunuzu bozar.
Madem ondan ayrılamam diyorsun, her şeyi unutacaksın ve asla diğer kızın bahsini açmadan yoluna devam edeceksin.
Madem nişanlanıyorsun bari ona uygun davran ve unut her şeyi.

uzun süreli bir birlikteliğimiz var. normalde bu tip ayrılıklarımızda böle birine koşusu olmadı ama bukez oldu işte

evet işte benimde korkum bu ne yapsam affedermi diyo acaba benim için yoksa hatasını anladımı bilemem.suan benimle evlenmek için can atıyor uçuyor mutluluktan ama niyeti ne bir Allah bilir bir o.

suan sana guven verıyor mu ve cıddı pişman olmus mu ne kadar emınsın buna gore karar wer

o konuları hiç açmıyoruz pişmanlığını bilemiyorum.açınca çok geriliyoruz çünkü hayliyle konuşmak istemiyor.evet şuan bi gariplik yok davranışlarında ama ilerisi beni düşündürüyo zaten şuan değil.ilerde aldatılırmıyım onu düşünüyorum

bence bu aldatmak değil
sonuçta ayrıymışsınız.
ama şunu da söylemeliyim ki seni çok da sevmiyor
seviyor olsa o sırada başka birini düşünemezdi ayrı dahi olsanız
ben de sevdiğim sevgilimle ayrı bir dönem geçirdim 1 ay kadar
değil başkası erkek cinsi olduğunu unutmuştum o zaman.

senin yerinde olsam ben de aldatılmış gibi hissederdim yalan yok.
çünkü bu kalp işlerinde öyle keskin kurallar yok ayrıldık hop artık bekarım fln gibi.
aldatmış diyemeyiz ama aldatılmış gibi hissetmen de çok normal.
ben olsam evliliğe adım atamazdım böyle biriyle yalan yok.
ama ayrılmadan önce de onunla bu konuyu konuşmak isterdim.
ne düşünüyor, nasıl davranıyor bakardım. belki kalben affedebilirdim sonra.
yok eğer bana o güveni veremezse bu konuyu konuşurken elveda derdim

bende bu konuyu konuşmayı çok istedim.Ayrıyken ara ara konuşunca yapmadım etmedim tarzında inkar ederdi hep o ara zaten barıştığımızdan beri de çok konuşmak istedim ama ayrı şehirlerde olduğumuz için tel.de konuşmak istemedim.yüzyüze görüşmelerimizdede zaten dar zamanda görüştüğümüz için açamadım konuyu.bide günümüz okadar güzel geçerdiki o günün mutluluğunu bozman istemezdim o yüzden bi türlü konuşamadık.geçende yüz yüzeyken açtım konuyu tabi benim istediğim tarz cvplar veriyo ama doğrusunu yanlışını Allah bilir...ama şimdi çok ayrıntılı konuşmak istiyorum ama şuan yüzyüze görüşme şansımız imkanımız yok.ee tel.dede nekadar sağlıklı konuşabilirimki bilmiyorum.nişana çok az kaldı.bu düşüncem yüzünden erteledikçe erteledimm artık ertelenmiyoda malum aileler işin içinde kızlar çok karışığım

bence bi yolunu bul yüzyüze görüş
dediklerine, mimiklerine, ses tnuna dikkt et
şüphelerin varken nişan yapma derim yoksa çok kötü sıkışırsın arada

bence bi yolunu bul yüzyüze görüş
dediklerine, mimiklerine, ses tnuna dikkt et
şüphelerin varken nişan yapma derim yoksa çok kötü sıkışırsın arada

ahhh canım bende çok istiyorumm yüzyüze görüşerek konuşmayı ama mümkünü yokk yani şuan için hani durumu söylüyorumki yani hiç mümkünatı yok hiççç.işte oyüzden tel.dede konuşşamı acıkcası kararsızım.hergün geçtikçe zaman dahada daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…